![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.04 Kur: Valmiera :D ![]() |
Manuprāt Harija Potera filmas varētu būt garākas! es gribētu lai uzņem visus notikumus kas aprakstīti grāmatā! Man personīgi ir vienalga cik tā filma ir gara! ja nebūtu 1. un 2. un 3. filmās izlaisto notikumu filmas būtu daudz foršākas! Un vēl saka , ka Harija Potera filmas ir garas! 2h un 2,5 h manuprāt tās filmas varētu būt kaut vai 5h stundas garas tikai lai viss ir forši uzņemts un nofilmēts! Kā domājat jūs? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.06.09 Kur: citur ![]() |
Es personīgi uzskatu, ka par garu ir tikai tādas filmas, ko nevar saprotamā vietā nopauzēt, lai skatītos tālāk pēc tam, kad būšu izgulējies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) . Bet ja nopietni, pēc manām domām jebkurai normālai filmai jābūt vismaz divarpus stundas garai.
Ja, jā, tad viņi varētu uztaisīt DVD ar pilno grāmatas versiju, un pārdot īstiem HP faniem, kas vēlās redēt visu! Starp citu, tā jau ir izdarīts Gredzenu pavēlniekam. Turklāt, neticu, ka šobrīd ir pietiekami daudz fanu, lai tas atmaksātos |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 07:04 |