![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
1. Iesūtītajiem pavedieniem jābūt par tēmu. Pirms izveido pavedienu, izlasi sadaļas NK aprakstu!
2. Tas pats attiecas uz iesūtītajiem rakstiem. Nav atļauts spams. Ja vēlies turpināt diskusiju par kādu citu tematu, izveido jaunu pavedienu!
3. Esi iecietīgs un cieni citu viedokli arī attiecībā uz jautājumiem, kuros tev pašam ir stingra pārliecība.
4. Aizliegts rupji lamāties un apvainot citus biedrus. Ja ir nepieciešamība iebilst, paud savus iebildumus korekti un pieklājīgi!
5. Aizliegts iesūtīt rakstus, kas pārkāpj PG-13 reitingu.
6. Centies savu viedokli izteikt plašāk! Pāris vārdi skaitīsies spams. Par to, kas ir spams, lasi šeit.
7. Centies rakstīt, ievērojot ortogrāfiju un interpunkciju, bet, galvenais, raksti tā, lai tas būtu citiem saprotams. Foruma vadītājam ir tiesības rediģēt nesaprotamus vai neatbilstošus pavedienu virsrakstus un aprakstus.
8. Pims iesūtīt pavedienu, paskaties, vai tāds jau neeksistē! Līdzīgs pavediens var tikt iepludināts jau esošā vai slēgts.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.09 ![]() |
Sveiki!!
MAn ir vajadzīgs Jūsu padoms, jo jūtu ka šeit man varētu palīdzet...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Tātad...Manu ģimeni pārsteidz tā teikt vissīstāskas neveiksmes...Ar vīru kasamies bez iemesla....par niekiem....bieži vien tas noiet lidz asaram un šķiršanās robežas....tasas viss notiek bērnu acu priesā... Vēl kas iepriekšējā dzīvokli...atradu tādu lietu...:)Uz tv uzklatās sedziņās iespraustu adatu....mhm...bet es to tur nebiju likusi>>>:( (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Tātad JAUTĀJUMS>>KĀ VAR ZINĀT KA ĢIMENEI IR UZLIKTS LĀSTS???????? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
WoW ir lāsti
virtuālie. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Turklāt visi čari ir faktiski nemirstīgi (spēlē nav permadeath, respawnojas no kapsētas vai kur tur un miers).
Vispār, kā no šamanisma, raganības un tamlīdzīgām lietām maksimāli attālināts cilvēks, kuram par to visu nav nekādas poņas, pirmo reizi (cik atceros) dzirdu, ka ar adatu var kādu nolādēt. Kašķēties ilgāk kopā esošajiem pāriem ir visai normāli, bet ne vēlami. ja man būtu jāpasaka kad vīrs man pēdejo reizi nopirka ziedus...būtu ilgi un dikti jādomā...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Un šis ir vēl neoriģinālāks gadījums. Pat labajos pāros (kuri ikdienā neplēšas) kas tāds tiek veiksmīgi aizmirsts. piedodiet ka Jus iztraucēju............... Vismaz kaut kas neparasts. Tici man, SPAMboti, reklāmboti, stulbi sīkaļas un citas Ineta zarazas šim forumam nodara krietni lielāku ļaunumu nekā šis pavediens (ja šis vispār ko nodara). Un, neskaitot augstākminētos gadījumus, iztraucēt ir visai pagrūti. Iespējams, jums abiem derētu uz brīdi nomainīt apstākļus (kaut vai doties dienu ilgā pastaigā pa Latvijas ārēm, bez bērniem) un/vai kārtīgi izrunāties par katra skatpunktu, lai uzzināt, ko otrs domā (jēziņ, nebiju domājis, ka kādreiz ko tādu publiski kādam ieteikšu). Kas attiecas uz lāstiem labāk aizmirsti. Vai arī, ja nu paliek pavisam bēdīgi un gaisma tuneļa galā arvien nav saskatāma, atrodi kaut ko nemateriālu, ko lamāt. Vai kam iesist. Vai iedauzīt ar āmuru, kad slikts garīgais. (Piemēri: nelietota siena, vecs spilvens, stabs.) Problēmu neatrisinās, toties ļaus nolaist tvaiku un skaidrāk padomāt par dzīvi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 22:04 |