![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
1. Iesūtītajiem pavedieniem jābūt par tēmu. Pirms izveido pavedienu, izlasi sadaļas NK aprakstu!
2. Tas pats attiecas uz iesūtītajiem rakstiem. Nav atļauts spams. Ja vēlies turpināt diskusiju par kādu citu tematu, izveido jaunu pavedienu!
3. Esi iecietīgs un cieni citu viedokli arī attiecībā uz jautājumiem, kuros tev pašam ir stingra pārliecība.
4. Aizliegts rupji lamāties un apvainot citus biedrus. Ja ir nepieciešamība iebilst, paud savus iebildumus korekti un pieklājīgi!
5. Aizliegts iesūtīt rakstus, kas pārkāpj PG-13 reitingu.
6. Centies savu viedokli izteikt plašāk! Pāris vārdi skaitīsies spams. Par to, kas ir spams, lasi šeit.
7. Centies rakstīt, ievērojot ortogrāfiju un interpunkciju, bet, galvenais, raksti tā, lai tas būtu citiem saprotams. Foruma vadītājam ir tiesības rediģēt nesaprotamus vai neatbilstošus pavedienu virsrakstus un aprakstus.
8. Pims iesūtīt pavedienu, paskaties, vai tāds jau neeksistē! Līdzīgs pavediens var tikt iepludināts jau esošā vai slēgts.
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 15.06.09 ![]() |
Sveiki!!
MAn ir vajadzīgs Jūsu padoms, jo jūtu ka šeit man varētu palīdzet...(IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Tātad...Manu ģimeni pārsteidz tā teikt vissīstāskas neveiksmes...Ar vīru kasamies bez iemesla....par niekiem....bieži vien tas noiet lidz asaram un šķiršanās robežas....tasas viss notiek bērnu acu priesā... Vēl kas iepriekšējā dzīvokli...atradu tādu lietu...:)Uz tv uzklatās sedziņās iespraustu adatu....mhm...bet es to tur nebiju likusi>>>:( (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/unsure_a.gif) Tātad JAUTĀJUMS>>KĀ VAR ZINĀT KA ĢIMENEI IR UZLIKTS LĀSTS???????? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ohmy.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.01.05 Kur: Kaut kur galaktikā ![]() |
Principā šādi ir daļa no risinājumiem.
1. Tikt vaļā no vīra (ar likumiskiem nevis sadistiskiem paņēmieniem) ja šķiet, ka bez viņa ir labāk kā ar viņu 2. Mocīties tālāk, un maby pat salabt, lai pēc gada viss būtu tāpat kā tagad un iespējams vēl trakāk 3. Abiem sākt spēlēt WoWu vai ko tamlīdzīgu problēma atliekas līdz brīdim kad tas sāk apnikt 4. Noņemt lāstu – vienā dienā permanenti emigrēt no valsts atstājot bērnus un visas pārējās figņas vīram, pamest līdzšinējo dzīvi. Respektīvi bēgt no tā murga kas šeit tev radies. Samērā ļauns risinājums, bet kā rakstīja Guantanamo ieslodzītie uz sienām domājot par lāstiem, tad „Kas no ļauna nācis, tas ar ļaunu noņemams” Bet vispār man liekas, ka nekādas problēmas nav un kāds vienkārši izklaidējas forumā dzenot shitu, bet ja nē tad man ir skaidrs kur slēpjas lāsts vai vismaz daļa no tā. Lāsts ir patiesības spogulis! Šo rakstu rediģēja DarkJedi: 16.06.2009 22:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 00:16 |