Vai jūs grāmatās veidojat remarkas?, (Atzīmes, komentārus lapaspuses malās) |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Vai jūs grāmatās veidojat remarkas?, (Atzīmes, komentārus lapaspuses malās) |
09.06.2006 21:09
Raksts
|
|
Rex Aegyptus Grupa: Biedri Pievienojās: 15.03.05 Kur: terra incognita |
Vai jūs lasot grāmatu, domāju, ka tas vairāk attiecas uz grāmatām, kas pilda izziņas sniegšanas funkcijas (vairāk nekā lielais vairums daiļliteratūras žanru), lapaspušu malās izdarāt kādas atzīmes, pierakstāt komentārus utt.
Vai jums nešķiet interesanti vēlāk pārlasīt remarkas? Kā jūs domājat, kādu remarkas padara grāmatu? *** Es pa retam esmu tikai atzīmējis citātus, neko vairāk. Vienīgā grāmata - pareizāk gan brošūra - , kurā es pierakstījus komentārus (arī komentārus par opīša izveidotajām remarkām - viņš bieži tādas veido lasot grāmatas, kas saistītas ar reliģiju) bija par latviešu teologa atspēkojumiem pret Da Vinči koda izteiktajām tēzēm. Jāsaka, ka tas bija ļoti neprasmīgi izdarīts. Šo rakstu rediģēja Noa: 09.06.2006 21:11 |
|
|
01.06.2009 14:12
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala |
Man diemžēl arī ir iemācīts, ka grāmatās nedrīkst rakstīt, lai gan man pasvītrojumi un komentāri ļoti patīk. Ir forši, ka var atrast vieglāk vēlāk kādu citātu, vai, pārlasot grāmatu, atcerēties, kāpēc man tieši tas citāts toreiz šķitis nozīmīgs.. visādā ziņā man gribētos iemācīties savās grāmatās vērtīgās lietas atzīmēt.
Jebkuru bibliotēkas un aizņemtu grāmatu ķēpāšana gan ir tabu, tas tak pats par sevi saprotams. |
|
|
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 10.11.2024 21:44 |