![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
nu taatad...es vakar domaaju vai atriebties ir slikti vai labi?
Ja nu nodariijums ir liels un tad varbuut labaak paarliecinaaties ka otrs cilveeks sanjem peec nopelniem? Bet ja nu aiziet par taalu... Gan jau liktenis paruupeesies lai otrs cilveeks saprot ko nodariijis?Bet ja nu ne? Varbuut labaak visu piedot un aizmirst? es pati nezinu. bet man ljoti interesee ko juus par to domaajat. P.S. mekleeju un taadu pashu vai liidziigu pavedienu neatradu. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
Hmm, es tiešām nesaprotu - kas tā par baudu/gandarījumu, ko iegūst no atriebības?
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.05.09 ![]() |
Hmm, es tiešām nesaprotu - kas tā par baudu/gandarījumu, ko iegūst no atriebības? Ir dažādi cilvēki un katram citas lietas izraisa atšķirīgas emocijas, daļai redzot to ka citam sāp vai neveicas liek justies labāk un, ja tas ir viņa izdarību rezultātā, liek justies gandarītam dēļ tā ka viņš to ir panācis. Nevisi cilvēki ir labsirdīgi un novēl citiem to labāko un priecājas, ja citiem veicas(visbiežāk tas attiecināms tieši uz skaudīgajiem). Un cilvēkiem, kam ir sadistiskas tieksmes, jau var radīt baudu tas, ka kādam cits cieš dēļ tavas atriebības. Isāk sakot labsajūta. Šo rakstu rediģēja Flamester: 28.05.2009 20:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 14:58 |