![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Tu kas skaties šo saiti, es runāju ar Tevi........
Ja esi izlasījis The Lord of the Rings, šī ir tā īstā vieta, kur Tu vari pateikt: *)kā Tu iepazinies ar LOTR? *)ko Tev nozīmē LOTR? *)ko Tu par to domā kopumā? *)kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR..... |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.05.09 Kur: Jēkabpils ![]() |
*)kā Tu iepazinies ar LOTR?
Sākums bija agrā bērnībā, kad mamma man lasīja priekšā Hobitu, tā bija grāmata, ko es vēlējos dzirdēt vēl un vēl. Tā kā es lasīt iemācījos 1,5 gadu vecumā, kad vēl lāga runāt nemācēju sakarīgi, tad protams, ka es lasīju viņu aŗi pati, daudzas, daudzas reizes, biju iekārtojusi speciālu grāmatiņu, kur rakstīju faktus par visu, kā sauca to un to, un iedomājos, ka es tur dzīvoju. Man ļoti žēl, ka Gredzenu pavēlnieks nenonāca manās rokās agrāk, tas būtu manai bērnībai devis ļoti daudz, daudz iespaidu, bet varbūt es tad vispār būtu aizpeldējusi (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tieši LOTR es iepazinu sākot ar filmām, kuras mani tā aizrāva, ka tas jau gandrīz bija pārāk - staigāju apkārt kā ne šai pasaulei piederīga (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Pēc tam izlasīju arī grāmatas, bet mani ļoti kaitināja tulkojums (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) *)ko Tev nozīmē LOTR? Tā taču ir vesela pasaule (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Protams, ka svarīgākās man ir manas neskaitāmās pasaules, bet Hobits un LOTR man ir devuši ļoti, ļoti daudz. Tā ir aizrautības atslēga, kāpēc es spēju arī kaut ko izvilkt dienas gaismā no tā, kas ir manī. Senāk es varēju gulēt aizvērtām acīm, kā aizmigusi, bet iekšēji risināt stāstus un dziedāt dziesmas, tagad, klausoties LOTR skaņu celiņu, es spēju arī kaut ko izvilināt ārā, lai parādītu citiem. LOTR ir kā pierādījums, ka savu iekšējo pasauli var iznest ārā, parādīt citiem, un tā vienalga paliek brīnišķīga, lai gan, protams, patiesībā visā pilnībā katram pieder savi stāsti, un nevienam citam, bet tajos var dalīties. Tā kā esmu ļoti rakstošs cilvēks, tad šis man ir galvenais. *)ko Tu par to domā kopumā? Ģeniāli, ko tur vēl teikt. Savā ziņā jau var cerēt, ka kāds izveidos kaut ko tik diženu vai vēl diženāku, jo tad tas būt vispār kaut kas fantastisks, tomēr vai es tam ticu? Vēl nezinu... Un es pat nezinu, vai es gribu vēl kaut ko skaistāku un labāku. *)kaut kas ko Tu vēl vēleis pateikt par LOTR..... Patiesībā es ticu, ka ir paralēlā dimensija, kur tas viss ir īsts (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 21:15 |