![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.03.04 Kur: šūpuļtīklā zem bumbieres... ![]() |
Es gribeju uzzināt kas tā par grāmatu. Vai kāds man varētu pateikt? Es jau esmu jautājusi, taču skaidrībā netiku. Ir kādam labam ciuvēciņam laiks sīki aprakstīt to lietu (grāmata, ja?). Un veikalā viņu var nopirkt? Es arī gribētu to izlasīt. Inčīga laikam... pēc visa, kas te ir ticis pieminēts. (Es pareizi nosaukumu uzrakstīju?)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.05.05 Kur: ezermala ![]() |
Man sanāca Silmarillionu vispirms izlasīt vācu valodā (he he), bet tiešām tā nav viegla lasāmviela. Vispār man tas ļoti atgādināja Veco Derību Bībelē - tāpat par radīšanu, par pirmajām ciltīm, par pirmssākumiem, par dažādām ciltīm un vadoņiem, kā arī ļaunumu un uzupurēšanos, un godprātību, un visu citu, ko cilvēki mēdz darīt pasaulē.
+ tas parāda arī, kā no dažādām cilvēku izvēlēm rodas pozitīvas vai negatīvas sekas, pie tam vēl daudzus gadsimtus pēc konkrētajiem notikumiem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 11:04 |