![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Šis pavediens domāts, lai izvēlētos pirmo tēmu diskusijām.
Pašlaik man ir padomā tikai divas tēmas, kuras tam šķistu piemērotas. 1. Cilvēces iesaistīšana karā pret Voldemortu veicinātu viņa sakāvi. (viens no variantiem iepriekšējās debatēs) 2. Voldemorts tiktu sakauts bez Dumidora līdzdalības. Jūs varat izteikt savu viedokli par šīm tēmām, norādīt, kura šķiet tīkamāka. Ja kādam ir padomā kāda cita interesanta tēma, laipni lūdzu izteikt, jo es tiešām esmu atvērts idejām. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ja no diskusijām šeit būs skaidrs, kura tēma ir tīkamāka, tā tad arī tiks pieņemta par pirmo debašu tēmu. Ja nē, tad tiks rīkota aptauja, kurā varēs balsot par sev tīkamāko variantu. Šo rakstu rediģēja Elony: 26.03.2009 11:00 |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
Īstenībā, es gribēju šeit iepostot tikai vienu burtu kombināciju, kas ir ROFL, bet tas nebūtu jauki, jo tad visi uz mani dusmotos un atkal pataisītu par Foruma Biedu 200hrenviņuzin.varbūt pat procentus ieliktu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif)
Par debašu tēmām - ziniet, es labprāt piedalītos tādā kulturālā debatē par kādu tēmu, piemēram, "Demokrātija Ķīnā" vai "PSRS sabrukuma cēloņi un tā psiholoģiskā ietekme uz 21.gs sabiedrību" vai vēl kaut ko, bet par to, kas krutāks - vientiešu motorzāģis vai 'avada kedavra' diskutēt nevēlos. Agri vai vēlu tas no divu komandu/oponentu cīņas pāvērstos HP fanu zakāšanās placī ar tekstiem "motorzāģis patērē benzīnu un izraisa globālo sasilšanu" ū tē jē pē. Un vispār, es zvēru apēst puskilogramu tikko pļautas zāles, ja jums šitais pasākums izdosies (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) . jomaijō, gandrīz aizmirsu.Piedāvāju tēmu - "Cūkkārpas dibinātāju ieguldījums burvju izglītībā.Pozitīvās/negatīvās puses." Šo rakstu rediģēja Centrāltirgus Baložvīrs.: 20.05.2009 17:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 02.05.2025 21:09 |