![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Apkopojums:
Paši dalībnieki un tēli. 1) Storyteller Alans Arklins (Fins) [25] bilde 2) Andromeda Aleksandra Hjūza [24] bilde 3) bengalaas Mirjama "Sniega cilvēks" O'Konelija [21] bilde 4) Deonalds Bils Endija Šteilere [25] bilde 5) washulis Tempera (Temija) Maika [24] bilde 6) Apaču Tuksneša Rēgs Kirstens Kerrs [24] 44. bilde 7) Miervaldis Gotiņš Džons Smits [24] bilde 8) Grēkmeistars Viliams Dreivens [22] bilde 9) Beppo Frančeska van der Perena [25] bilde 10) ~SweetIrony~ Ališa Konelija [22] bilde SPĒLE Kā jau es jums visiem prasīju- atrašanās vietu, un darbību- nu jūs varat to sīki un skaidri aprakstīt šeit. Un vēl atgādinu, jūs nedrīkstat atrasties mājās. Uz priekšu, un tad turpināšu es! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
CITĀTS Ouh, tu netikai uzņem skaistas fotogrāfijas, bet arī esi droša, pat ļoti. Pārgalvīga. Tas ir tikai pluss tev. Viņs pasmējās. Tu tiko piekriti, un ceru, ka tas ir arī tavs pēdējais vārds. Bils mudināja nepārdomāt. Gribi zināt vairāk? Rīt esi 19.00 pie galvenās Cordillew ēkas, un nevienam ne vārdiņa. Bils pasmaidīja un pieliecās tuvu, pavisam tuvu un iečukstēja- Starpcitu, uzmanies, es redzu visu, ko tu dari. Vīrietis iesmējās, tad veikli pagriezās un devās prom, vēl uzmezdams pēdējo skatienu. Protams, tas par to visu redzēšanu bija tikai mazs, nejauks jociņš. Tempera jau bija novesta uz niknuma robežas, bet viņa valdījās. Bils vēl jo projām ar viņu spēlējās un viņa bija ļāvusies viņa noteikumiem. Bet tu jau pati to vēlējies! Teica iekšējā balss. Viņa turpināja sēdēt uz soliņa, nolūkojoties, ka Bils aiziet. Laikam guvis triumfi, apmierināts ar sevi un panācis, ko vēlējies. Bet protams, ka viņš nepateica tagad neko. Rīt, septiņos, rīt septiņos... Cordillew. Vai tam ir kāda nozīme? Viņa klusi pie sevis teica, brīdi vēl neizkustoties no vietas. Viņa vēl domāja, vai tomēr nolemt ignorēt šo sarunu, kā muļķīgu joku no nepazīstama cilvēka, kas tikai laimīgas sakritības peč spēja viņu šādi apiet un ieintersēt. Nē. Es gribu zināt, kas viņš tāds ir. Un arī to, kāpēc mani novēro. Vēl brīdi pasēdējusi, viņa secināja, ka šodien nez vai kas dižs sanāks no fotografēšanas. Viņa nolēma doties uzkost uz kādu kafejnīcu, bet pēc tam uz savu dzīvokli, lai pārdomātu un sagatavotos rītdienas septiņiem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.06.2025 18:15 |