![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Apkopojums:
Paši dalībnieki un tēli. 1) Storyteller Alans Arklins (Fins) [25] bilde 2) Andromeda Aleksandra Hjūza [24] bilde 3) bengalaas Mirjama "Sniega cilvēks" O'Konelija [21] bilde 4) Deonalds Bils Endija Šteilere [25] bilde 5) washulis Tempera (Temija) Maika [24] bilde 6) Apaču Tuksneša Rēgs Kirstens Kerrs [24] 44. bilde 7) Miervaldis Gotiņš Džons Smits [24] bilde 8) Grēkmeistars Viliams Dreivens [22] bilde 9) Beppo Frančeska van der Perena [25] bilde 10) ~SweetIrony~ Ališa Konelija [22] bilde SPĒLE Kā jau es jums visiem prasīju- atrašanās vietu, un darbību- nu jūs varat to sīki un skaidri aprakstīt šeit. Un vēl atgādinu, jūs nedrīkstat atrasties mājās. Uz priekšu, un tad turpināšu es! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.05 Kur: Ledusskapī pie gurķiem! ![]() |
Ališa, pirms atbildēt, kārtīgi nopētīja svešinieku un savilkusi smīnu noteica, - Varbūt citreiz, es steidzos!
Tomēr neizskarījās vis, ka meitene steigtos, tā vietā viņa uzmanīgi noņēma kafijai vāciņu un iemalkoja gardo dzērienu, gaidīdama, kad svešinieks pazudīs, - Turklāt, man nav otras ķiveres, un tu jau negribēsi savainoties.. Ališa noteica pēdējo vārdu izrunājot citādā tonī. Jā, varbūt tomēr viņai vajadzētu steigties, bet šī apziņa par laimi kafijas garšu nebojāja un labāk taču bus, ja viņa izdzer kafiju šeit, uz vietas, nevis riskēt apliet kādu no svarīgajiem sūtījumiem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.06.2025 15:25 |