![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.03 Kur: The Beach ![]() |
Sheit raxtiet arii savas teorijas par to, kaa jums liekas, kas notiek ar cilveeku, kad vinjsh nomirst!!!
Kautkas liidziigs pavedienam par visumu, tikai par naavi!! - jaafantazee!!! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.03 Kur: Nogājis no ceļa uz Lorienu ![]() |
Runas par passnaaviiba "lai iereibtu" ir tikai runas. Nedomaaju, ka cilveeks, kuram patiik dziivot, speetu ko taadu sev nodariit tikai "lai paraadiitu vinniem kaa vinni bez manis skums". Taadas runas un domas ir beernisskkiibas izpausme un ar laiku paariet. Vieniigais iistais passnaaaviibas iemeslis ir bezceriiba. Pilniiga vienaldziiba. No saakuma no apkaarteejo puses. Un tad arii passam. Kad iekssaa ir sajuuta, ka nekas nemainiisies, vai es te buussu vai nebuussu. Ka mana dziive ir suuds un taa nekad nebuus labaaka. Ka pasaulei manis netruuks un patiesiibaa nekad nav truucis. Visiem ir vienalga. Man arii. Ja paarnnem taadas sajuutas, tad ir beigas. Un tad kautkaadas skolas psihologa buldureessana, ka "neesot veerts" skkiet pilniigs bullshits. Jo ceriibas pilniigi zaudeejis cilveeks praktiski jau ir miris. Atliek tikai novest lietu liidz galam un izbeigt fiziskaa kkermenna pastaaveessanu. Kas nemaz nav tik gruuti. Iistu passnaavnieku ar vienkaarssiem tekstinniem neaptureesi.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 04:18 |