![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Apkopojums:
Paši dalībnieki un tēli. 1) Storyteller Alans Arklins (Fins) [25] bilde 2) Andromeda Aleksandra Hjūza [24] bilde 3) bengalaas Mirjama "Sniega cilvēks" O'Konelija [21] bilde 4) Deonalds Bils Endija Šteilere [25] bilde 5) washulis Tempera (Temija) Maika [24] bilde 6) Apaču Tuksneša Rēgs Kirstens Kerrs [24] 44. bilde 7) Miervaldis Gotiņš Džons Smits [24] bilde 8) Grēkmeistars Viliams Dreivens [22] bilde 9) Beppo Frančeska van der Perena [25] bilde 10) ~SweetIrony~ Ališa Konelija [22] bilde SPĒLE Kā jau es jums visiem prasīju- atrašanās vietu, un darbību- nu jūs varat to sīki un skaidri aprakstīt šeit. Un vēl atgādinu, jūs nedrīkstat atrasties mājās. Uz priekšu, un tad turpināšu es! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Maikls tomēr bija apstājes drusku par tālu, tāpēc Džons pēdējā brīdī tomēr atcēla lēmumu parunāties pēc <saviem noteikumiem>, un kabatā ieslidinātā roka nazi nepaņēma. Tā vietā Džons izvilka no kabatas košļeņu paciņu un pasmaidījis, pastiepa Maiklam: Košļeni gribi? Par piedāvājumu lūdzu konkrētāk.
|
|
|
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Miervaldi.
Khe, khe, Maikls pasmaidīja. Nē, paldies. Viņš laipni atteica par košļeni. Viņi stāvēja blakus kaut kādai mēslu kaudzei, no kuras nāca nelaba smaka. Varbūt pārvietosimies nedaudz uz priekšu? Vīrietis lēnām sāka kustēties. Piedāvājums ir saistīts par tavu darbu. Es varētu tev piedāvāt darbu, lielisku iespēju, kā viegli tikt pie naudas, un piedevām izbaudīt pasauli, burtiski. Maikls nopietni sacīja, jokus pie malas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.06.2025 10:00 |