![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Apkopojums:
Paši dalībnieki un tēli. 1) Storyteller Alans Arklins (Fins) [25] bilde 2) Andromeda Aleksandra Hjūza [24] bilde 3) bengalaas Mirjama "Sniega cilvēks" O'Konelija [21] bilde 4) Deonalds Bils Endija Šteilere [25] bilde 5) washulis Tempera (Temija) Maika [24] bilde 6) Apaču Tuksneša Rēgs Kirstens Kerrs [24] 44. bilde 7) Miervaldis Gotiņš Džons Smits [24] bilde 8) Grēkmeistars Viliams Dreivens [22] bilde 9) Beppo Frančeska van der Perena [25] bilde 10) ~SweetIrony~ Ališa Konelija [22] bilde SPĒLE Kā jau es jums visiem prasīju- atrašanās vietu, un darbību- nu jūs varat to sīki un skaidri aprakstīt šeit. Un vēl atgādinu, jūs nedrīkstat atrasties mājās. Uz priekšu, un tad turpināšu es! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.08 Kur: Vienmēr un visur! ![]() |
Pasmaidot viņa iebāza roku somiņā pārbaudot vai nekas nav izkritis. Viss bija savās vietās un pat nebija salauts. Ja nu vienīgi kāja... Mazliet apmulsusi viņa jau grasijās dities uz savu stāvu, kad apsargs viņu uzrunāja vēlreiz. Apjukusī sieviete paklausīgi ļāva lai viņu vada. Kad sirdsapziņa par noakvēto darbadienu grauza spēcīgi.
Bet ziniet, es jau ļoti kavēju darbu.. Un man vajadzētu pēc tam ātri doties. Beigās Endijai pieleca pajautāk kas īsti noticis. Kas tā par problēmu? Vai kas nopietns? mazliet sanervozējusies viņa sāka locīt un knibināt caurlaidi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.06.2025 11:01 |