![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Apkopojums:
Paši dalībnieki un tēli. 1) Storyteller Alans Arklins (Fins) [25] bilde 2) Andromeda Aleksandra Hjūza [24] bilde 3) bengalaas Mirjama "Sniega cilvēks" O'Konelija [21] bilde 4) Deonalds Bils Endija Šteilere [25] bilde 5) washulis Tempera (Temija) Maika [24] bilde 6) Apaču Tuksneša Rēgs Kirstens Kerrs [24] 44. bilde 7) Miervaldis Gotiņš Džons Smits [24] bilde 8) Grēkmeistars Viliams Dreivens [22] bilde 9) Beppo Frančeska van der Perena [25] bilde 10) ~SweetIrony~ Ališa Konelija [22] bilde SPĒLE Kā jau es jums visiem prasīju- atrašanās vietu, un darbību- nu jūs varat to sīki un skaidri aprakstīt šeit. Un vēl atgādinu, jūs nedrīkstat atrasties mājās. Uz priekšu, un tad turpināšu es! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Pirmais, kas Aleksandrai uzkrita vīrieša teiktajā bija, tas, ka viņš viņu nosauca par Aleksu, jo tā viņu prasti uzrunāja cilvēki, kas viņu pazina ilgāku laiku.
Viņa klausījās, kas vīrietim būs tālāk sakāms, un tad viņas sejā parādījās šoks. Sasodīts! Viņi mani ir atraduši! Viņa uzmeta tramīgu skatienu izejai, tad uz cilvēkiem, kas atradās kafejnīcā un visbeidzot uz ielu, laukā pa logu. Viņas rokas sāka trīcēt aiz dusmām. Sasodīts, sasodīts... sasodīts kā viņi mani atrada šajā siena kaudzē? Kā viņi atšifrēja, ka es paliku dzīva? Viņas prātā šaudījās dažādas domas. Pirmkārt tikt laukā, otrkārt aizkļūt līdz mājām savākt naudu, kas varētu būt ļoti riskanti, jo tur viņu jau varētu sagaidīt vesela armija, kas viņu gribētu novākt. Viņa zina pārāk daudz. Vai nu viņu novāks, vai arī liks atgriezties organizācijā. Es negribu atpakaļ...tā ir elle zemes virsū. Viņas dusmas auga augumā. Kas tevi sūtīja?! Sasodīts! Es negrasos atgriezties organizācijā, viņiem mani pa priekšu nāksies notvert! Aleksa, cīnīdamās ar dusmām, izgrūda caur sakostiem zobiem. Viņa uzmeta vēl vienu skatienu izejai, gatava mesties laukā kuru katru sekundi. Viņam noteikti ir ierocis...sasodīta būšana! Gāzt pa galvu tā, ka neceļas...tad man būs policija astē. Bēgt un saņemt lodi mugurā...Iet kopā ar viņu un tad novākt kādā klusākā vietiņā...sasodīts! Aleksa trauksmaini centās atrast izeju no situācijas. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.06.2025 21:37 |