![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Apkopojums:
Paši dalībnieki un tēli. 1) Storyteller Alans Arklins (Fins) [25] bilde 2) Andromeda Aleksandra Hjūza [24] bilde 3) bengalaas Mirjama "Sniega cilvēks" O'Konelija [21] bilde 4) Deonalds Bils Endija Šteilere [25] bilde 5) washulis Tempera (Temija) Maika [24] bilde 6) Apaču Tuksneša Rēgs Kirstens Kerrs [24] 44. bilde 7) Miervaldis Gotiņš Džons Smits [24] bilde 8) Grēkmeistars Viliams Dreivens [22] bilde 9) Beppo Frančeska van der Perena [25] bilde 10) ~SweetIrony~ Ališa Konelija [22] bilde SPĒLE Kā jau es jums visiem prasīju- atrašanās vietu, un darbību- nu jūs varat to sīki un skaidri aprakstīt šeit. Un vēl atgādinu, jūs nedrīkstat atrasties mājās. Uz priekšu, un tad turpināšu es! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cūkkārpas ekspresī iepazīstas ar jauniem draugiem ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.10.08 Kur: Vienmēr un visur! ![]() |
Endija uz beigām pie pašas firmas jau bija sākusi skriet.Caurlaide bija atrasta. teisa mazleit saņurcīta, lai arī ielaminēta. Pāris soļu no caurlaižu pārbaudes, nabaga sieiete nokrita, jo kurpes papēdis bija ieķēries režģī kas bija uz grīdas. Strauji pieceļoties, un berzējot pamatīgi atsisto celi, viņa devās pie apsarga. Oo, atkal jauns apsargs. Neviens iepriekšējais nav noturējies ilgāk par diiem mēnešiem, cik var? Tikai es nesaprotu ka es būtu devusi ziņu, meklēt jaunu.. mazliet apstulbusi, viņa devās pie apsarga un parādija tam caurlaidi. Bet pati viņa vēl negāja garām. Viņai kā jau Vicaprezidentei, bija tiesības pārbaudīt savus darbiniekus, tai skaitā apsargus, pat ta ja viņa jau ir nokavējusi gandrīz pusi darbadienas. Nu.. Denij. Kā iejūties jaunajā darbā?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.06.2025 06:44 |