![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Apkopojums:
Paši dalībnieki un tēli. 1) Storyteller — Alans Arklins (Fins) [25] bilde 2) Andromeda — Aleksandra Hjūza [24] bilde 3) bengalaas — Mirjama "Sniega cilvēks" O'Konelija [21] bilde 4) Deonalds Bils — Endija Šteilere [25] bilde 5) washulis — Tempera (Temija) Maika [24] bilde 6) Apaču Tuksneša Rēgs — Kirstens Kerrs [24] 44. bilde 7) Miervaldis Gotiņš — Džons Smits [24] bilde 8) Grēkmeistars — Viliams Dreivens [22] bilde 9) Beppo — Frančeska van der Perena [25] bilde 10) ~SweetIrony~ — Ališa Konelija [22] bilde SPĒLE Kā jau es jums visiem prasīju- atrašanās vietu, un darbību- nu jūs varat to sīki un skaidri aprakstīt šeit. Un vēl atgādinu, jūs nedrīkstat atrasties mājās. Uz priekšu, un tad turpināšu es! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Grēkmeistars
Tu esi naivs un jauns, viņa pasmaidīja. Tu tiešām domā, ka tas, kas bija senāk, nav bijis? Tevi meklē daudzi, tevi grib daudzi, informācija par tevi ir it visur, ja vien pameklē labāk. Lai gan tam visam vajadzēja būt slepenībā, bet tas nāca gaismā. Pat Pentagonā ir ziņas par jums visiem, kas bija tur. Kā tev izdevās tikt prom? Tas ir gandrīz neiespējami. Sieviete nedaudz atmaiga, veltījusi jau maigāku skatienu, mierīgāku balss toni. Ketrīna manīja, ka Viliams palika ļoti satraukts, nu protams, skarbā pagātne tika celta gaismā. Man nav sliktu nodomu, man liekas tev tas varētu patikt. Tu mums ļoti noderētu Ketrīna piecēlās, lai būtu tuvāk Viliamam. Es strādāju visiem zināmajā Cordillew firmā, bet tas, kas patiesībā tur notiek, visa ierastā aizsegā, ir pavisam, kas cits. Mēs esam daudz, gan spiegi, gan zinātnieki, darbība ir plaša, informācijas daudz, nav nekas tāds, ko mēs nespētu uzzināt. Un par tevi jau sen gāja runas. Manuprāt mierīga dzīve tev ilgi nesanāks. Ja mums ir izdevies uzzināt par tevi, tad citi arī vairs nav tālu. Tev jāliek lietā tas, kas tev piemīt, no tā tu /čukstus/ neaizbēgsi. Storyteller Hey, Fin, tu būtu zaudētājs, ja tu atteiktos.. paskaidrojumi būtu, rīt. Džeiks pasmējās. Un es dziļi šaubos vai tev pietiktu laika savam ierastajam darbam. Pavērsies pavisam jauna dzīve, beidzot zināsi, kas ir dzīves garša, pasaule. To pateicis vīrietis pagriezās un devās prom. Washulis Jēga, tas ir daudzpusējs jautājums. Atbildes ir dažādas. Pat ja saruna pietuvojās mērķim, un tās būtība kļuva nopietnāka, Bils tik un tā bija tik pat koķets un vilinošs. Tu? Jo tieši tu, man liecies interesanta tieši tu, man liecies vajadzīga, man patīc, man turpināt? Vīrietis vairāk pagriezās pret Temiju un roku atspieda pret soliņa atveltni. Un ja nu piedzīvojumi būtu bīstami, bet labums ir liels- adrenalīns, liela nauda, pasaulslavenas vietas. Intriģējoši. Deonalds Bils Kāds vīrietis vārdā Denijs devās uz lielo "Vogue" centrālo ēku. Iegājis no pagalma puses viņš izvlika savu viltot darbinieka kartiņu. Viņš pārģērbās par apsargu, devās uz pirmo stāvu un nostājās pie carulaižu sistēmas. Viņš gaidīja vienu no galvenākajām darbiniecēm visā NY Vogue, pašu Endiju. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 26.06.2025 02:56 |