![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Apkopojums:
Paši dalībnieki un tēli. 1) Storyteller Alans Arklins (Fins) [25] bilde 2) Andromeda Aleksandra Hjūza [24] bilde 3) bengalaas Mirjama "Sniega cilvēks" O'Konelija [21] bilde 4) Deonalds Bils Endija Šteilere [25] bilde 5) washulis Tempera (Temija) Maika [24] bilde 6) Apaču Tuksneša Rēgs Kirstens Kerrs [24] 44. bilde 7) Miervaldis Gotiņš Džons Smits [24] bilde 8) Grēkmeistars Viliams Dreivens [22] bilde 9) Beppo Frančeska van der Perena [25] bilde 10) ~SweetIrony~ Ališa Konelija [22] bilde SPĒLE Kā jau es jums visiem prasīju- atrašanās vietu, un darbību- nu jūs varat to sīki un skaidri aprakstīt šeit. Un vēl atgādinu, jūs nedrīkstat atrasties mājās. Uz priekšu, un tad turpināšu es! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Viņš spēlējās ar mani! Temija pie sevis šokēti teica. Viņu nepārsteidz...? Tad jau viņš pazīst mani arī personiski? Ko gan viņš par mani zina? Ko gan var iesākt sarunās pret kādu, kas kaut ko par tevi zina vairāk, nekā saka, bet tu pati, nekā. Viņš ar mani spēlējas un vēlas uzzināt par mani vēl vairāk. Uzzināt, vai man patīk piedzīvojumi. Skaidrs, viņš grasās man kaut ko piedāvāt. Bet ko? Un ko viņš cenšas par mani noskaidrot? Varbūt šī visa ir tikai muļķīga čakarēšana? Tādā gadījumā viņam tas ļoti labi padodas.
Kaulēšanās nebija Temperas iecienītākā lieta, bet tā bija vieglāk kaut nedaudz pavērst sitāciju labāku sev. Ja es atbildēšu uz jūsu jautājumu, vai jūs atbildēsiet uz manējo? Brīdi viņa paklusēja, līdz tomēr paātrināja lietas procesu, jo viņai jau nagi niezēja iekraut tam Bilam pa ģīmi, lai tas beidzot pastāsta, kāda ir šīs sarunas jēga un patiesais, dziļais nodoms. Jā, man patīk piedzīvojumi, bet tas atkarīgs no tā, cik liels labums atkrīt man. Kā arī, kāda tipa tie piedzīvoju ir. Viņa nepacietīgi uzlūkoja Bilu. Jā sākumā viņas balsī bija neliela daļa koķetības, tad no tās nebija palicis vairs ne miņas. Tagad bija dziļa nopietnība un ziņkāre. Jā, tā viņai burtiski pa ausīm līda ārā. Runāsim atklāti. Tagad, lūdzu pastāstiet. Kas tie ir par tādiem piedzīvojumiem? Kāpēc es? Viņai jau bija dažas nojausmas kāpēc, bet kādā veidā tas palīdz viņam? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 13:07 |