![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Apkopojums:
Paši dalībnieki un tēli. 1) Storyteller Alans Arklins (Fins) [25] bilde 2) Andromeda Aleksandra Hjūza [24] bilde 3) bengalaas Mirjama "Sniega cilvēks" O'Konelija [21] bilde 4) Deonalds Bils Endija Šteilere [25] bilde 5) washulis Tempera (Temija) Maika [24] bilde 6) Apaču Tuksneša Rēgs Kirstens Kerrs [24] 44. bilde 7) Miervaldis Gotiņš Džons Smits [24] bilde 8) Grēkmeistars Viliams Dreivens [22] bilde 9) Beppo Frančeska van der Perena [25] bilde 10) ~SweetIrony~ Ališa Konelija [22] bilde SPĒLE Kā jau es jums visiem prasīju- atrašanās vietu, un darbību- nu jūs varat to sīki un skaidri aprakstīt šeit. Un vēl atgādinu, jūs nedrīkstat atrasties mājās. Uz priekšu, un tad turpināšu es! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Storyteller
Džeiks gandarījumā pasmaidīja, Nu redzi, ir tādas spēlītes. Bīstamas spēlītes, naudas apgrozījums toties ir liels, viņš pieliecās nedaudz tuvāk un runāja ar entuziasmu. Kuram katram noteikti nav iespējas tur strādāt. Cordillew tā saucās mūsu korporācija. Bet diez vai tu kaut ko par to uzzināsi meklējot informāciju par šo, pēc nosaukuma. Viss tas, ir slepenībā, Cordillew ēnā. Ekonomiskā spiegošana pamatā. Aizraujošs darbs. Bet es nespēju tev atklāt visu, pastāstīt visu. Kā jau teicu, kuram katram te noteikti nav iespējams strādāt, bet kandidātu ir daudz. Tev paveicies, tu esi rindas augšpusē. Un tava izvēle- turpināt, bet tad zini, tik viegli neizstāties, nepaslēpties, vai arī aizmirst mūsu sarunu, un turpināt savas gaitas. Džeiks atkāpās dažus soļus atpakaļ, it kā jau ietu prom, bet vēl noteica Ja tu vēlies iesaistīties, rīt 19:00 pie Cordillew lielās ēkas. Washulis Vau, jūs, esat attapīga, kaut gan tas mani nemaz nepārsteidza. Viņš atlaidās soliņā dziļāk. Es runāju arī par jūsu fotogrāfijām, un.. viņš aprāvās, bet tas bija ar nolūku, un ātri uzsāka runāt par kaut ko citu. Bet jūs neatbildējāt uz manu jautājumu! Miervaldis Gotiņš Tik cietu riekstu viņš nebija domājis sastapt. Nepagreizsdams seju pret viņu, Maikls turpināja. Kā bija Irākā? vīrietis uzdeva pēkšņu jautājumu par pašu Džonu, par to, ko varēu zināt tikai tuvākie. Un viņš turpināja tālāk. Bet ja nu tev kaut ko vajadzētu no manis? Grēkmeistars Ketrīna acis bija tik viltīgas. Viņa ieturēja nelielu klusuma pauzi un tad turpināja. Jā, zinu daudz, par to, ko nezin gandrīz neviens, neviens no mums, no cilvēķu masām, kas plūst tev garām, no taviem draugiem, viņi nemaz nenojauš ko tu slēp, kāds potenciāls tevī ir. Sieviete pabīdijās tuvāk un uzlika roku uz pleca Viliamam, man ir zināma tava pagātne, tas, kā tu aizbēgi no 13. nodaļas, vai atceries? Es zinu par tavām spējām. Es zinu par to kā tu tiki tur turēts, bet es neesmu viena no viņiem, es nāku ar saviem nolūkiem. Kādi jautājumi, puisīt? Beppo Jā, nu gudri. Lea vēroja, kā sieviete pieceļas un aiziet prom, kā mierīgi, it kā nekas nebūtu bijis, turpināja baudīt brokastis un iegrima avīzē. Arī viņai tik tikko atnesa kruasānu un svaigi spiesto sulu. Pirms oficiants aizgāja, Lea paspēja viņu sasaukt un lūgt izdarīt kādu pakalpojumu. Un jau pēc pāris minūtēm Frančeska saņēma aploksnīti, bez nekāda uzraksta, tā bija atvērta, un iekšā zīmīte. "Un zini, ko es gaidu? Tevi.. Es tevi vēroju, un lai kur tu būtu, es tevi atradīšu. Silti iesaku atgriezties.. Andromeda Klusi, un gandrīz nemanāmi smiekli. No svešinieka, jā. Nē, Aleksa, man vispār šobrīd ir darba laiks un es vēl joprojām pildu savus pienākumus. Beidzot cappucino bija atdzisis un ar karotīti viņš sāka baudīt putu kārtiņu. Zini, man ir tāds jautajums, uz kuru es ļoti gribētu dzirdēt atbildi. Kāpēc! Ko tu no tā ieguvi? neliela klusuma pauze kāpēc tu izdarīji tā, lai visi domātu, ka tu tomēr neatgriezies no pēdējās misijas? Kaut kas nogāja greizi? Kāpēc tu izvēlējies dzīvot slepenu dzīvi? Aizdomīgs skatiens, viltīgs smaidiņš uz lūpām. man liekas tu būtu pelnījusi daudz labāku darba vietu kā pārdevēja Bengalaas Džeiks aizdomīgi palūkojās uz satīto cigareti, un kas tas ir? izbrīnīts skatiens, viņš nesaprata, kā sieviete var tik vienkārši komunicēt, un nemaz nebaifīties no katra svešinieka, kas tik neierastā situācijā, uz jumta. Kur nu vēl, viņa piedāvāja, acīmredzot cigareti. diez vai, bet paldies viņš izvilka no kabatas savas dārgās, tik ļoti baudāmās cigaretes un aizkūpināja vienu. Klēpenītis [Atrēgs] Emīlijai, kā vienmēr, viss izdevās pēc iecerētā. Steiga, steidzos satikt draudzeni. Drīz kāzas, un šodien ļoti svarīga diena, jāizvēlās kleita. Viņa koķetīgi lūkojās uz viņu, ik pa brīdim smaidot parāda savu žilbinošo smaidu. Vispār, es pat nepateicu paldies Viņa pārlaida skatienu visam Kirstena ķermenim, bet vispār nemaz tik ļoti nesteidzos Viņa iesmējās, atsedzot zobus. Emīlija bija sieviete, kas panāca visu, ko vēlas, bet vienmēr uzskatīja, ka tā ir tikai laimīga sagadīšanās. Tādēļ arī šoreiz cerēja, ka viss noritēs gludi. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.06.2025 10:27 |