![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Apkopojums:
Paši dalībnieki un tēli. 1) Storyteller Alans Arklins (Fins) [25] bilde 2) Andromeda Aleksandra Hjūza [24] bilde 3) bengalaas Mirjama "Sniega cilvēks" O'Konelija [21] bilde 4) Deonalds Bils Endija Šteilere [25] bilde 5) washulis Tempera (Temija) Maika [24] bilde 6) Apaču Tuksneša Rēgs Kirstens Kerrs [24] 44. bilde 7) Miervaldis Gotiņš Džons Smits [24] bilde 8) Grēkmeistars Viliams Dreivens [22] bilde 9) Beppo Frančeska van der Perena [25] bilde 10) ~SweetIrony~ Ališa Konelija [22] bilde SPĒLE Kā jau es jums visiem prasīju- atrašanās vietu, un darbību- nu jūs varat to sīki un skaidri aprakstīt šeit. Un vēl atgādinu, jūs nedrīkstat atrasties mājās. Uz priekšu, un tad turpināšu es! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
GRĒKMEISTARS
Sieviete atkal bija novērsusies un skatījās tieši uz priekšu, kā to bija darījusi pirms brīža. Taču diezgan izbrīnīta, izsista no sliedēm, viņa kļuva, kad jauneklis, lūdza parādīt, ko viņa māk. Tas bija, kā asprātīgs joks, tikai viņa nesaprata vai tas arī tā "smieklīgi" ir jāsaprot, vai arī tas bija domāts pavisam nopietni. Ketrīna palūkojās uz peldošo cigareti, kas tik nesmuki izskatījās strūklakā. Nu viņai bija radies iespaids par jauno kultūru, lai gan pati nebija nemaz tik veca, tikai pie 30 gadiem, tomēr jutās daudz nobriedušāka. Tad atkal pievērsusies pie Viliama ar savu caururbjošo skatienu viņa turpināja- Tev šķiet es esmu atnākusi spēlēties ar tavu instrumentu? Viņa kvēlinošām acīm palūkojās vēl dziļāk puiša dvēselē, pieliekusies klāt pavisam tuvu, ka varēja pat sajust viens otra elpu. Tad atkal ieņēmusi savu pozīciju sieviete turpināja lūkoties uz viņu. Nu jau mierīgāk. Storryteller Tas, ko tu dzirdēsi uz turpmāko laiku paliks pie tevis. Es vēlos, nu precīzāk ne es, bet kāds cits, augstākstavoša persona, vēlas tevi, viņš uzskata, ka tu es vajadzīgs, Džeiks kārtīgi nopētija Finu, lai gan es tiešām nezinu kādēļ.Puisis ar nelielu izsmieklu iesmējās. Iespējams viņš vienkārši man nav izbaudis pietiekami daudz informācijas. Un tas viņš, arī šobrīd paliks viņš. Es esmu Džeiks Elans, un mans darbs ir tevi informēt par šādām tādām lietiņām. Redzi, ir kāda korporācija, kas vēlas tavu palīdzību, vai tu vēlies klausīties tālāk? Viņš izturējās diezgan vēsi, ar nelielu smaidu uz lūpām. Andromeda Piemīlīgais un visai pieklājīgais vīrietis kļuva nedaudz nopietnāks. Taču tik un tā izskatījās pēc labvēļa. Vai es drīkstētu uzzināt jūsu vārdu? Viņš skanīgi ierunājās. Deivs. Pie viņu galdiņa pienāca klāt viesmīlis, un vēlējās uzzināt pasūtījumu. Deivs uzlūkoja viņu, nedaudz apdomājās Cappuccino. Un pievērsās atkal Aleksai. Washulis Viņš joprojām smaidīgi lūkojās uz viņu, radīdams patīkamu noskau visapkārt. Arī laiciņam nebija nekādas vainas, bija pat patīkami uzturēties ārā, baudīt gaismu. Lai gan es tāpat jūs zinu. Tātad nekas nav mainījies, nodarbojieties ar papparaci lietām? Izsekojat zvaigznes, uzņemat skandalozas bildes! Drīkstu jautāt, kādēļ tas jums patīk? Runas kļuva mīklainākas, varbūt ne ļoti, bet.. Bilam pie rokām nebija nekas, tikai bikšu kabatā atradās maks. Par manu nodarbošanos? Tas ir valsts mēra noslēpums. Viņš noķiķināja. Nē, ja nopietni, tas ir noslēpums, bet ja vēlaties, es jums to varu atklāt, bet ne tagad, nedaudz vēlāk. Viņs kļuva nedaudz nopietnāks, bet tas netraucēja. Varbūt varam piesēst? Viņš ar roku pamāja uz tuvākā soliņa pusi. Beppo Frančeska mierīgi sēdēja pie sava galdiņa, līdz kāda sieviete, jauna paskata, apsēdās pretī un tikai pēc tam noteica, Es te apsēdīšos, nav iebildumu? Burvīgi! Viņa bija nopietna, nosvērta un zināja, ko dara. bilde Viņa bija ģērbusies gaišās kostīm biksēs, kas lieliski izcēla viņas gurnus un perfekti slaido vidukli, un rūtaina blūzīte. Mati melni, lūpas pilnīgas un acis, acis viņai bija vienkārši daile. Ļoti simpātiska sieviete kopumā. Uzlūkojusi tuvāko oficianti, viņa skaļi iesaucās- Kruasānu ar zemenēm un svaigi spiestu apelsīnu sulu. Miervaldis Gotiņš Sekodams Džonam uz pa pēdām uz parku, Maikls bilde bija apstājies kādu gabaliņu atpakaļ. Tagad, kad novērotais vīrietis bija apsēdies un vienaldzīgi baroja rijīgās pīles, Maikls nolēma doties pie viņa. Viņš aplūkoja, kā Džons bija ģērbies, viņa sejas vaibstus un kustības, nemaz nevarētu pateikt, ka dienēja. Be nu tā tas ir. Maikls klusītēm apsēdās blakus pīļu barotājam, un nolūkojās putnos. Maikls. Šo rakstu rediģēja Ķipītis amonjakā: 31.03.2009 22:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.06.2025 15:02 |