![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Apkopojums:
Paši dalībnieki un tēli. 1) Storyteller Alans Arklins (Fins) [25] bilde 2) Andromeda Aleksandra Hjūza [24] bilde 3) bengalaas Mirjama "Sniega cilvēks" O'Konelija [21] bilde 4) Deonalds Bils Endija Šteilere [25] bilde 5) washulis Tempera (Temija) Maika [24] bilde 6) Apaču Tuksneša Rēgs Kirstens Kerrs [24] 44. bilde 7) Miervaldis Gotiņš Džons Smits [24] bilde 8) Grēkmeistars Viliams Dreivens [22] bilde 9) Beppo Frančeska van der Perena [25] bilde 10) ~SweetIrony~ Ališa Konelija [22] bilde SPĒLE Kā jau es jums visiem prasīju- atrašanās vietu, un darbību- nu jūs varat to sīki un skaidri aprakstīt šeit. Un vēl atgādinu, jūs nedrīkstat atrasties mājās. Uz priekšu, un tad turpināšu es! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Viliams sievieti tā īsti pamanīja tikai tad, kad tā bija piesēdusies blakus. Viņam iestājās kaut kas līdzīgs rokmūziķa šokam. Jaunā soliste nebūt neizskatījās pēc tādas, kas kratīs matus uz skatuves un ķērks "rape me before I die!". Viņa bija... Viliamam trūka domu, lai aprakstītu topošo solisti - viņa izskatījās pēc tādas, kas normālā gadījumā turētos no Viliama pa gabalu. Spīdīgi mirdzoša, tīra, sievišķīga un nopietna.
"Protams, tu zini, kas es esmu," viņš beidzot izdvesa un novērsa acis no viņas ciešā skatiena. "Bet es esmu pārsteigts kā pats nelabais, kad dievs šo izspēra no paradīzes," viņš ievilka dūmu un tad iemeta cigareti strūklakā. No vienas puses viņam gribējās tagad aiziet un tad draugiem pateikt, cik jocīgs bija šis gadījums, no otras puses derētu tā kā nespriest pēc cepures vien, bet viņu taču NEVAR rādīt grupai. Varbūt tas ir kāds darba kostīms. Viliams nokrekšķinājās. "Nu ja... Esi nu atnākusi. Man ir ģitāra. Parādīsi, ko māki. Let's go?" smīniņš no Viliama puses. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 19.06.2025 03:37 |