![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Apkopojums:
Paši dalībnieki un tēli. 1) Storyteller Alans Arklins (Fins) [25] bilde 2) Andromeda Aleksandra Hjūza [24] bilde 3) bengalaas Mirjama "Sniega cilvēks" O'Konelija [21] bilde 4) Deonalds Bils Endija Šteilere [25] bilde 5) washulis Tempera (Temija) Maika [24] bilde 6) Apaču Tuksneša Rēgs Kirstens Kerrs [24] 44. bilde 7) Miervaldis Gotiņš Džons Smits [24] bilde 8) Grēkmeistars Viliams Dreivens [22] bilde 9) Beppo Frančeska van der Perena [25] bilde 10) ~SweetIrony~ Ališa Konelija [22] bilde SPĒLE Kā jau es jums visiem prasīju- atrašanās vietu, un darbību- nu jūs varat to sīki un skaidri aprakstīt šeit. Un vēl atgādinu, jūs nedrīkstat atrasties mājās. Uz priekšu, un tad turpināšu es! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Grēkmeistars
Ketrīna bilde izkāpa no melnas mašīnas. Šoferis viņu bija aizvedis līdz lielajam laukumam Ņujorkas centrālajā daļā. Cilvēku šeit bija daudz, gan tūristi, gan pilsētas iedzīvotāji. Visi steidzās šurpu turpu, tā bija liela masa, un neviens ne ar ko neatšķīrās. Pelēka Ņujrokas daļa. Taču pati sieviete izcēlās gan. Ar savu augumu ar stāju, ar lēno gaitu, ar drēbēm, ar visu. Viņa bija ģērbusies zeltīti melnā Pradas kostīmā, elegantās kurpēs, mati bija saņemti copē. Nekas apkārt notiekošais viņu neinteresēja, tikai mērķis, mērķis, kas atradās nedaudz tālāk uz priekšu, sēdēdams pie strūklakas. Un Ketrīna lēnām, graciozi virzijās uz viņa pusi. No strūklakas nāca smalkas ūdens pilītes, no kā viņai uzmetās zosāda. Sieviete apsēdās cieši blakus Viliamam. Nespēlēsim spēlītes, viņa nepalūkojās uz viņu, tikai skatījās taisni, es zinu, kas tu esi. Un tikai tagad Ketrīna dziļi ieskatījās puiša acīs. Tas varbūt bija nedaudz ērmīgi, bet tāda nu bija viņas daba. ooc: pārējiem tēliem atbildēšu vēlāk. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.06.2025 10:00 |