![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Apkopojums:
Paši dalībnieki un tēli. 1) Storyteller Alans Arklins (Fins) [25] bilde 2) Andromeda Aleksandra Hjūza [24] bilde 3) bengalaas Mirjama "Sniega cilvēks" O'Konelija [21] bilde 4) Deonalds Bils Endija Šteilere [25] bilde 5) washulis Tempera (Temija) Maika [24] bilde 6) Apaču Tuksneša Rēgs Kirstens Kerrs [24] 44. bilde 7) Miervaldis Gotiņš Džons Smits [24] bilde 8) Grēkmeistars Viliams Dreivens [22] bilde 9) Beppo Frančeska van der Perena [25] bilde 10) ~SweetIrony~ Ališa Konelija [22] bilde SPĒLE Kā jau es jums visiem prasīju- atrašanās vietu, un darbību- nu jūs varat to sīki un skaidri aprakstīt šeit. Un vēl atgādinu, jūs nedrīkstat atrasties mājās. Uz priekšu, un tad turpināšu es! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 22.06.04 Kur: Pie krāna Savādnieks ![]() |
Viliams pamodās sev neraksturīgā laikā, tas ir, pašā rīta agrumā, jo zvanīja modinātājs. Vieta gan bija viņam raksturīga. Drauga dzīvoklis gandrīz pašā Ņujorkas centrā. Viņš atskārta, ka ir gulējis ar visām drēbēm un spilvena vietā izmantojis kaut kādas nepazīstamas meitenes krūtis. Pārējie grupas biedri vēl saldi šņāca, dvakoja pēc alkohola un ūdens pīpes tabakas ar zemeņu garšu.
"Pretīgi, bet, ko nu padarīsi..." viņš norūca un tad nožāvājās. Viliams izlēma pie spoguļa nerādīties, bet dušā gan viņš iegāja, lai pēc tam atkal uzvilktu ar alu aplieto kreklu un melnās, šaurās džinsbikses. Neizsusinājis matus, viņš ieskatījās pulkstenī, tad ātri uzvilka savas tirkīzkrāsas kedas, apsēja jocīgo šalli, uzvilka ar apdrukām un uzšuvumiem rotāto leģendāro žaketi un sev raksturīgo mūžīgo platmali. Viņš atkal skatījās pulkstenī, tad zibenīgi uzmeta virsū lences somu, ko viņa māte reiz mēdza saukt par no atkritumiem izvilkto brīnumu, pārkāra pār plecu drauga akustisko ģitāru un laukā bija. Nepaspējis iziet laukā, viņš atgriezās pie guļošajiem. Pieliecies pie Dāvida auss, viņš nočukstēja: "Es vakar sacīju, ka pamodīšos laikā, tu neticēji, nu re, derības ir zaudētas. Izmaksāsi man aliņu visu mūžu." Tad Viliams noskūpstāja Dāvidu uz vaiga un lasījās ārā. ______________ Viliams atrodas Ņujorkas centrālajā daļā. Viņam ir sarunāts satikties ar kādu jaunu meiteni, kas vēlas dziedāt Viliama grupā, jo vecā soliste vairs neatrod tam laiku un vēlmi. Viliams gaidīja jau laiciņu un tūlīt pat viņai it kā būtu jānāk. Nu, kur var tik agri sarunāt tikšanos? Viņš atkal nožāvājās. Viliams sēdēja uz strūklakas malas, iespiedis ģitāru starp kājām. Laiciņu padīdījies, viņš aizsmēķēja (parastu cigareti) un atrotīja matus, lai tie neaizdegas. "Kamōn, tu taču esi pie strūklakas. Vari degt, ja gribi," viņš nomurmināja pats savam priekam, tad sāka bungot ar pirkstiem pa ģitāras korpusu. Šo rakstu rediģēja Grēkmeistars: 31.03.2009 17:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 15.06.2025 18:01 |