![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
Apkopojums:
Paši dalībnieki un tēli. 1) Storyteller Alans Arklins (Fins) [25] bilde 2) Andromeda Aleksandra Hjūza [24] bilde 3) bengalaas Mirjama "Sniega cilvēks" O'Konelija [21] bilde 4) Deonalds Bils Endija Šteilere [25] bilde 5) washulis Tempera (Temija) Maika [24] bilde 6) Apaču Tuksneša Rēgs Kirstens Kerrs [24] 44. bilde 7) Miervaldis Gotiņš Džons Smits [24] bilde 8) Grēkmeistars Viliams Dreivens [22] bilde 9) Beppo Frančeska van der Perena [25] bilde 10) ~SweetIrony~ Ališa Konelija [22] bilde SPĒLE Kā jau es jums visiem prasīju- atrašanās vietu, un darbību- nu jūs varat to sīki un skaidri aprakstīt šeit. Un vēl atgādinu, jūs nedrīkstat atrasties mājās. Uz priekšu, un tad turpināšu es! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Dzer sviestalu Trijos slotaskātos ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.10.07 Kur: putekšņu vācēju rumpīšos ![]() |
FINS:
Agrs Rīts. Ielas bija pavisam tukšas un apkārt valdīja klusums, kas bija tik neraksturīgi Ņujorkai. Bija vēl nedaudz krēsla, bet ar katru mirkli palika arvien gaišāks un gaišāks. Gaiss arī bija svaigs, tik svaigs, kā nekā mašīnas vēl nebija paspējušas piepukot ielas. Džeiks bilde stāvēja uz ielas stūra un smēķēja dārgas cigaretes un gaidīja savu upuri. Ik pa brīdim palūkojās pulkstenī, un tad nožāvājās. Viņš nebija pieradis tik agri celties, un pie sevis lādējās, ka tā arī būs pirmā un pēdējā reize, kad kaut ko tādu darīs, kā piecos no rīta plandīties apkārt. Un te nu, pāri ielai, gāja viņa melnais tipiņš, kuru viņš arī gaidīja. Puisis šķērsoja ielu un nu lēnām gāja nopakaļ Finam. Nometis cigareti, piekārtojis jakas malu, Džeiks iesaucās- Hey, Alan, man liekas mums vajadzētu parunāt! Viņš to teica visai vēsi, bet piesardzīgi, lai puisis nepārprot un nedomā sākt neadekvāti uzvesties. WASHULIS Bils bilde sēdēja uz soliņa un vēroja Temiju. Skaista sieviete viņš prātoja. Tikai kādēļ cilvēki kļuva par paparaci viņš tā arī nevarēja saprast. Bet ne jau tas tagad bija svarīgs, svarīgi bija sagaidīt vislabāko brīdi, kad uzsākt sarunu ar Temiju. Bils bija ģērbies uzvalkā, atbilstoši viņa darba prasībām. Šoreiz darba pienākumos ietilpa arī izsekot meiteni, lai gan kaut kas tāds gadās visai bieži. Viņš enerģētiski piecēlās kājās un devās uz sievietes pusi. Lēnām, lēnām tuvojās, līdz viņi bija viens otram pavisam tuvu. Bils uzlūkoja viņas acis un veltīja ļoti maigu un patīkamu smaidu, un tad viņš apstājās iepretim viņai - varbūt nobildēsiet arī mani? Viņš koķetīgi, nedaudz smejoties izteica. Šo rakstu rediģēja Ķipītis amonjakā: 31.03.2009 16:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 14.06.2025 08:48 |