![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kļūst par pirmo, kas izbaudījis visas visgaršu zirnīšu garšas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 16.08.04 Kur: Limbaži Tulkotājs 2006 ![]() |
Mums uzdeva šito lasīt.
Es, protams, kā cītīgs lasītājs tā arī daru/darīju. Bet trakums tāds, ka man vispār iepatikās Šekspīra darbi, lai cik tas dīvaini nebūtu? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif) Kādam vēl kaut kas tāds ir bijis uzdots lasīt? Izlasījāt arī? Un vai tādā gadījumā Iebraucāt? (Vai var būt, ka es vnk nepamanīju pavedienu par šito? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) ) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Miglājs ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 12.07.06 Kur: M31 Vadzvaigzne tumsā ![]() |
Šekspīrs! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Man patiesībā obligātjā literatūrā nebija neviena Škespīra darba. Ja atceros kā nākas, tad vienīgais ar Šekspīru saistītais darbs skolā, bija kultūras vēsturē, kad mums lika izvēlēties kādu viņa sonetu un noskaitīt, par ko dabūju 10 (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Agrāk es ar dzeju nemēdzu aizrauties, bet Šekspīrs laikam to slūžu atsita vaļā un tagad, kad skolā jāstudē O.Vācietis, Ziedonis u.c., tad tā pat sāk šķist aizraujošāka un pieņemaka.
Pati tagad lasu Romeo un Džuljetu, kaut ir redzēta arī filma ar di Caprio, nesen izlasīju Hamletu, kas man ļoti patika. Man vispār patīk Šekspīra rakstīšanas stils, skaista valoda. Hamlets un Romeo un Džuljeta taču ir klasika un man šķiet, ka ir vērtīgi katram cilvēkam izlasīt vismaz kaut ko no Šekspīra. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 22.05.2025 19:28 |