![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Neatkarīgo no tā, vai ticat, vai neticat dažādu mītisku vai maģisku būtņu eksistencei, kuru no tām jūs biedē visvairāk, ar kuru jums nekādā gadījumā negribētos sastapties?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Prāto, kā lietderīgāk ieguldīt rūķīšu zeltu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 01.01.06 Kur: Starp melodisko dēļu čīkstoņu un caurvēja vaimanām* ![]() |
Patiesíbu sakot kaut kur zemapziņā ticu visiem iepriekš rakstītajiem, jo vienmēr esmu uzskatījusi- cilvēks nevar izgudrot to, kas nekad nav pastāvējis. Tā piemēram laumiņas- es saprotu, ka kāds mazs bērns varētu būt izdomājis, ka cilvēks pluss ods ir laumiņa un tomēr...
Uz aptaujas jautjumu atbildēju ar cits. Visvairāk man ir bail no tām padomju laiku lellēm, kas visas bija no plastmasas un kurām tās acis mirkšķinājās. Vienmēr liekās, ka tūlīt, tūlīt viena tāda piecelsies un pat nepamanīsi, ka būsi knikts un gatavs. Un vēl viena mežonīgi, šausmonīgi baisa doma man ir par klauniem. Ne tik ļoti cilvēkiem klauniem, kā mantiņām klauniem. Tie manuprāt ir lielākie elles radījumi. >_> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 16:21 |