Kurbijkurne forums: Soli tuvāk fantāzijai

Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )

> Ievēro!

Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus. Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!

> Salamans Rušdi, "Pusnakts bērni", "East, West" utt.
tiigjeris
iesūtīt 01.08.2006 19:34
Raksts #1

Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem

Grupa: Biedri
Pievienojās: 28.12.04
Kur: Dzīvnieku Saietā 90210.

Visai sarežģīts rakstnieks. Brīžiem ir grūti lasīt, bet ir pietiekami interesanti, lai nepadotos. Man patīk nedaudz alternatīvās idejas un uztvere.

Brīžiem gan nedaudz nomācoša kļūst ideju daudzveidiiba un ir grūti koncentrēties uz pašu saturu kopumā (Un vēl, protams, jāatceras ļoti daudz dažādu personu). Bet man personīgi patīk stāstu neparedzamība. Pēdējā laikā vispār iznāk tā pavairāk saskarties ar Austrumu (konkrēti - Indijas) kultūrām, tādēļ arī vairāk pievēršos šim rakstniekam.
Un, ak jā, viņa stāstiem ir nežēlīgas tendences. Brīžiem aprakstītais šķiet šokējošs, lai gan - Indijā tas tāds varētu arī nelikties. Tas jau gan ir pavisam cits temats.
Go to the top of the page

+Citēt rakstu

Sākt jaunu pavedienu
Atbildes
Hikari
iesūtīt 26.10.2007 16:57
Raksts #2

Skatās acīs baziliskam

Pievienojās: 19.07.04
Kur: Latvija <-> Japāna
Sakuras ziediņš

Kaut kad sen no šī autora izlasīju vienu darbu, kuru bija jālasa žūrijā. Tas tiešām bija jau sen, kādus četrus gadus atpakaļ. Darbs saucās "Hārons un stāstu Jūra" un mani toreiz tas ļoti piesaistīja. Autoram ir krāšna un bag'tīga valoda, taču līdz šim tā arī neesmu izlasījusi nevienu citu autora grāmatu. Taču, domājams, kādreiz to noteikti izdarīšu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

+Citēt rakstu
Sonata
iesūtīt 21.03.2009 11:03
Raksts #3

Izrāda pirmās maģijas pazīmes
*

Pievienojās: 25.01.09
Kur: My Empire of Dirt

CITĀTS(colorless wind @ 26.10.2007 16:57) *
Kaut kad sen no šī autora izlasīju vienu darbu, kuru bija jālasa žūrijā. Tas tiešām bija jau sen, kādus četrus gadus atpakaļ. Darbs saucās "Hārons un stāstu Jūra" un mani toreiz tas ļoti piesaistīja. Autoram ir krāšna un bag'tīga valoda, taču līdz šim tā arī neesmu izlasījusi nevienu citu autora grāmatu. Taču, domājams, kādreiz to noteikti izdarīšu (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)

Es arī esmu lasījusi tikai "Hārūns un stāstu jūra". Jāsaka, ka šis stāsts man patika, tikai dažreiz tiešām kaitināja visi tie vārdi... Jā, interesanti, bet nu grūti atcerēties, piem., kas ir Bātčīta utt.
Manuprāt, stāsts bija vairāk priekš bērniem vakara pasaciņas vietā. Drusku arī kaitināja, ka kā parasti labie uzvarēja (hmm es būtu pārsteigta, ja 'ta nenotiktu). Bet jāsaka, interesanti izveidots sižets par došanos uz Stāstu okeānu glābt visas pasakas no iznīcības.

+Citēt rakstu

Raksti šajā pavedienā

Atbildēt pavedienāSākt jaunu pavedienu
2 lietotāji/s lasa šo pavedienu (2 viesi un 0 anonīmie lietotāji)
0 biedri:

RSS Lo-Fi versija Pašlaik ir: 10.05.2025 16:29