![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Esiet sveicināts, augsti godājamais...
Jutīšos ārkārtīgi pagodināts, ja jūsu gaišība atradīs laiku nākamā gada sveču mēneša zvaigznes dienā, kad visugaišais Sols dāvāja debesij Rīta zvaigzni, apciemot mani mūsu dzimtas pilī, lai kopā ar mani un dažiem tuviem draugiem atzīmētu manu 30 dzimšanas dienu un manas dārgās laulātās draudzenes, viņas augstības hercogienes Viktorijas, vārda svētkus. Dzīru kulminācijā ņemsim zeltītās šķēres, lai pārgrieztu visus mezglus un saites, kas mūs tur. Viņa augstība Džeimss, Telsas hercogs. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Loveless ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.03.04 Kur: playing the hydrogen sonata Oriģinālākā pareģojuma autore ![]() |
Zinu, ka līdz spēlei ir vien dažas stundas, bet man tomēr ir pāris jautājumi:
1. Kā tiks izkontrolēts šis "teikt un neteikt taisnību" moments? Nekaunīgi čīterisks tēls jebkurā no gadījumiem teiks to, kas viņam ir izdevīgāk, jo pase nav jāuzrāda un nekādā citā veidā, cik es saprotu, skaitļu uzminēšanu vai neuzminēšanu pārbaudīt nevar. 2. Ugusngrēks nevar izcelties muižā, kā tas ir minēts noteikumos. Vai tai tiek pieskaitītas arī dzīvojamās mājiņas? 3. Es nekur nemanīju atrunātu tēmu par to, cik ilgi cilvēku drīkst spīdzināt vai turēt gūstā. Būtu visai muļķīgi, ja bendi pēkšņi "perekrilo" un viņš ņēm un nabaga ķeceri ieslēdz pagrabā uz visu diennakti. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 29.05.2025 00:29 |