![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
nu taatad...es vakar domaaju vai atriebties ir slikti vai labi?
Ja nu nodariijums ir liels un tad varbuut labaak paarliecinaaties ka otrs cilveeks sanjem peec nopelniem? Bet ja nu aiziet par taalu... Gan jau liktenis paruupeesies lai otrs cilveeks saprot ko nodariijis?Bet ja nu ne? Varbuut labaak visu piedot un aizmirst? es pati nezinu. bet man ljoti interesee ko juus par to domaajat. P.S. mekleeju un taadu pashu vai liidziigu pavedienu neatradu. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Veic pētījumu par katlu dibenu biezumiem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 19.12.05 Kur: dzīvē ![]() |
Atriebība = naids. Bet naids nav laba lieta. Tas mūs izposta vairāk nekā to cilvēku, kuru mēs ienīstam un kuram gribas atriebties. Atriebties gan ir, gan nav labi. Atriebties vajag, bet tas ienīstā cilvēka nodarīto ļaunumu nevērsīs par labu un iespējams sniegs īsu baudījumu. Ja es kādam atriebtos, tad sodītu viņu tā, ka viņš ciestu visu mūžu. Vispār pretenziozs jautājums. Viss atkarīgs no tā kā tu atriebies. Tas nav labi, bet, ja vajag - vajag un tad es uzskatu, ka jāatriebas tā, lai tas paliktu atmiņā visu mūžu. Nāve ir pēdējais, ko maz var pasākt. Nāve ir vairāk kā atbrīvošana, jo galu galā pēc nāves šim nebūs ne jāstrādā, ne jāuztraucas par rēķiniem un vispār par neko jāuztraucas. Vislabāk ir sabojāt dzīvi. Nu, tas tā - pēc maniem uzskatiem kā būtu, ja man vajadzētu atriebties. Pie tam vēl jāpadomā par to vai ir maz vērts atriebties. Varbūt kaut kāds sīkums, kam var uzgriezt vienu vietu, pāršpļaut pār plecu un dzīvot tālāk. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 07:33 |