![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Esiet sveicināts, augsti godājamais...
Jutīšos ārkārtīgi pagodināts, ja jūsu gaišība atradīs laiku nākamā gada sveču mēneša zvaigznes dienā, kad visugaišais Sols dāvāja debesij Rīta zvaigzni, apciemot mani mūsu dzimtas pilī, lai kopā ar mani un dažiem tuviem draugiem atzīmētu manu 30 dzimšanas dienu un manas dārgās laulātās draudzenes, viņas augstības hercogienes Viktorijas, vārda svētkus. Dzīru kulminācijā ņemsim zeltītās šķēres, lai pārgrieztu visus mezglus un saites, kas mūs tur. Viņa augstība Džeimss, Telsas hercogs. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Esmu saņēmusi aprēķinus no viesu nama īpašniekiem. Tātad varu paziņot par cenām.
Cenas variējas atkarībā no tā, cik ērti jūs vēlaties gulēt. Ir pieejamas 4 mājiņas, kurās katrā ir 6 gultasvietas un neierobežots daudzums matracīšu. Un viesnīca, kurā ir 5 numuri, katrā 3 gultasvietas un, ja ir vēlme vai spēles noteikta vajadzība (loma, komandas apsvērumi) vieta, kur nolikt pāris matracīšus. Tātad, ja jūsu prasības ir pieticīgas un jūs vēlaties vienkārši gulēt uz matracīša siltā mājiņā (ar gultasveļu), tad spēle izmaksās 24 Ls. Ja jūs vēlaties gulēt ērtā gultā siltā mājiņā, tas maksās 29 Ls. Bet, ja vēlaties gultā viesnīcas numurā, tad 34 Ls. Gultu skaits ir ierobežots. Mājiņās ir labierīcības, duša, virtuvīte ar kafijas automātu un plītiņu. Viesnīcā vēl ir brīvi 2 numuri. Vienu mājiņu ir jau aizņēmusi inkvizīcija. Cenā ir iekļauta četrreizēja ēdināšana. Zinu, ka ir pāris cilvēki, kuri brauc tikai uz vienu dienu, par cenām viņiem vienosimies atsevišķi. Būtu lieliski, ja jūs vismaz daļu no naudas samaksātu vismaz 2 nedēļas pirms spēles, jo saimniekim vajag iepirkt pārtiku. Uz kontu vai skaidrā naudā - man vai Avenalam/Tumšībai. Konta numurus ielikšu drusku vēlāk. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 18:55 |