![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.10.03 Kur: The Beach ![]() |
Sheit raxtiet arii savas teorijas par to, kaa jums liekas, kas notiek ar cilveeku, kad vinjsh nomirst!!!
Kautkas liidziigs pavedienam par visumu, tikai par naavi!! - jaafantazee!!! |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Istari māceklis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 29.12.03 GP eksperts 2006 ![]() |
Nju... Piedodiet par anglju valodas lietoshanu, bet..
CITĀTS Death is the final expirence and should be revered as such. Tas arii ir tas, kam ticu. Tas nav kas taads, ko vareetu gaidiit ar nepacietiibu, bet veeleeties to, protams, var. Kaada noziime - taapat jau nekur neizbeegsi. Tam, kas notiek peec naaves nav pilniigi nekaada sakara ar to, kas notiek muusu pashreizeejaa dziivee. Nav buutiski, vai ir kaut kaadas ieprieksheejaas dziives vai nav - mums par taam nav nekaadas daljas. Nevar apgalvot, ka kaads ieprieksh dziivojis un tagad miris cilveeks patiesiibaa ir bijusi taa pati personiba, kas mees shodien - shodienas "es" nav tieshi saistiits par ar to "es" pirms stundas vai dienas - "es" var eksisteet tikai un vieniigi tagadnee - tas taa, runaajot par indiviidu, kura psihe aptuveni ietilpst normas robezhaas - ir jau, protams, arii novirzes. Nekad nav naacies dusmoties uz savu aizvakardienas "es" par neizdariitiem darbiem? Savu pagaatnes "es" (ar domu - aizvakardienas, nevis ieprieksheejaas dziives (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/wink.gif) )paarsvaraa uztver identiski ljoti ljoti tuvam cilveekam, kas ir paziits jau ljoti ilgu laiku, bet ar kuru vairs nenotiek nekaada komunikaacija - tachu shiis "es" abstrakcijas projiceeshana uz kaadu agraaku laiku (aarpaats, cik gudri tas izklausaas :B ) ir vienkaarshi fantazeeshana... Varbuut kaut kaada muusu dalja tieshaam atdzimst (vai turpina eksisteet peec naaves) - tachu taa ir pilniibaa nesaistiita ar muusu apzinju (taatad - domaam, emocijaam, juutaam un visu paareejo) - liidz ar to nav noziimes noskaidrot vai taa ir, vai nav. Smadzenju naaves rezultaataa "es" savu eksistenci izbeidz - atliek tikai tas, kas saglabaajas visu liidzcilveeku apzinjaa. Veelreiz apvainojos par ljoooti garo zinjojumu... bet nu shii teema aizskar manai pasaules uztverei ljoti buutiskus jautaajumus. Šo rakstu rediģēja Nimue: 18.02.2004 17:54 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 03:44 |