![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Stephenie Meyer "Twilight" - "New Moon" - "Eclipse" (IMG:http://www.thetwilightsaga.com/images/10.jpg) (IMG:http://www.thetwilightsaga.com/images/11.jpg) (IMG:http://www.thetwilightsaga.com/images/12.jpg) CITĀTS In Twilight, Bella Swans move to Forks could have been the most boring move she ever made. But when she meets the mysterious and alluring Edward Cullen, her life takes a thrilling and terrifying turn. Up until now, Edward has managed to keep his vampire identity a secret in the small community he lives in, but now nobody is safe, especially Bella. Star-crossed lovers Bella and Edward return in New Moon to find themselves facing new obstacles, including a devastating separation, the mysterious appearance of dangerous wolves roaming the forest in Forks, a terrifying threat of revenge from a female vampire, and a deliciously sinister encounter with Italys reigning royal family of vampires, the Volturi. As Seattle is ravaged by a string of mysterious killings and a malicious vampire continues her quest for revenge, Bella once again finds herself surrounded by danger in Eclipse, the third novel of The Twilight Saga. In the midst of it all, she is forced to choose between her love for Edward and her friendship with Jacob knowing that her decision has the potential to ignite the ageless struggle between vampire and werewolf. With her graduation quickly approaching, Bella has one more decision to make: life or death. But which is which? Vairāk info šeit: http://www.thetwilightsaga.com/ |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Pārvērš vaboles par pogām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 13.07.05 Kur: Ledusskapī pie gurķiem! ![]() |
Par to, ka eksistē tāda grāmata un filma "Twilight" kaut kur medijos jau biju manījusi, bet īsti nezināju par ko tad tā ir. Tad nu grāmata sasniedza arī manu pzaiņu loku un es tiku parauta līdzi.
Sākumā jautāju par ko tad tā grāmata vispār var būt, nu jā divi cilvēki, jaunieši.. kas tad tur tāds var būt - mīlestība - nu jā, noteikti būs kaut kāds LIELAS šķērslis kāpec viņi nu nekādi nevar būt kopā.. pati pie sevis pasmējos,kurš tad mirst, kurš ir uz nāvi slims, nu kamōn kaut kāda fiška tur noteikti slēpjas.. nu ja un tad man pateica - viņš ir vampīrs. Tai brīdī jau bija tāda kā vilšanās - nu ja, skaidrs fantastika kaut kāda kārtējā. Tad es panācu, ka man atstāsta pus grāmatas saturu, izlasīju pirmo nodaļu un noskatījos filmu un ja godīgi tad filma bija diezgan pārliecinoša [laikam akteru ziņā], ja neesi lasījis grāmatu. Tad izlasīju visu pirmo grāmatu un jāsaka, ka ja es nebūtu zinājusi par Edvarda "noslēpumu", tad sākums man būtu licies ellīgi garlaicīgs, kaut kur grāmatas vidū atkal nācās sviest grāmatu stūrī, jo cik tad var lasīt par to, cik ideāls un perfekts un superduperskaists ir Edvards, tādā ziņā viņš kā tēls ir uztaisīts pārāk ideāls, tāpat arī viņa varpīrnieciskā daba īpaši nepārliecina. Par Bellu, nu sen nebiju lasījusi par TIK normālu, lai neteiktu garlaicīgu tēlu, viņai nav ne savu sapņu, ne mērķu, meitene ir tik ļoti atkarīga no Edvarda, ka tas pat ir pilnīgi kaitinoši. Nu bet dzīvē tak nevar izdzīvot no plikas mīlestības vien, [nu ja, bet ```` dzīvot dzīvi, ja var uzreiz kļūt par nemirstīgu vampīru?]. Ļoti kaitina Bellas piedodiet tizlums, neizlēmību vēl varētu piedot, bet tas, ka Edvards viņu nemitīgi glābj ir vienkārši parodija par bruņinieku [vampīru] nevis spožās bruņās, bet ar spīdīgu ādu [jē]. Un tomēr par šo romānu ir dalītas sajūtas, kad kāds pamatīgi kritizē, gribas strīdēties pretī un teikt, nu nē, nav jau nemaz tik traki, lasīt var un ja tā, tad lasīt pat ĻOTI gribas, bet kad kāds cits par "Krēslu" ir pārākajā sajūsmā gribas kritizēt un teikt, ka nekā diža jau tur patiesībā nemaz nav. Pagaidām samierinos tikai ar vienu izlasītu grāmatu, no spoileriem pat cenšos sevi nesargāt, jo kāda jēga, tāpat visa grāmatas darbība nepārsteidz [varbūt vienīgi man ļoti kreatīva likās vampīru beisbola aina un Kulenu ģimenīte kā tāda], nu tagad kad vismaz mēnesi neesmu grāmatai ķērusies klāt šķiet, ka neaizķēra, bet zinu, ka ja iesākšu lasīt otro, nevarēšu atrauties, tāpēc atlieku to brīdi pēc iespējas vēlāk, jau pirmo grāmatu nācās izlasīt pa diviem vakariem, jo redz garumgara rinda vēl aiz manis gaidīja grāmatu. Teikšu vien, ka piekrītu līdz šim visam iepriekš rakstītajam, gan skarbajai kritikai, gan arī tam, ka par spīti "Krēslas" daudzajiem trūkumiem, to vienalga gribas lasīt vēl un vēl. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 06:02 |