![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Stephenie Meyer "Twilight" - "New Moon" - "Eclipse" (IMG:http://www.thetwilightsaga.com/images/10.jpg) (IMG:http://www.thetwilightsaga.com/images/11.jpg) (IMG:http://www.thetwilightsaga.com/images/12.jpg) CITĀTS In Twilight, Bella Swans move to Forks could have been the most boring move she ever made. But when she meets the mysterious and alluring Edward Cullen, her life takes a thrilling and terrifying turn. Up until now, Edward has managed to keep his vampire identity a secret in the small community he lives in, but now nobody is safe, especially Bella. Star-crossed lovers Bella and Edward return in New Moon to find themselves facing new obstacles, including a devastating separation, the mysterious appearance of dangerous wolves roaming the forest in Forks, a terrifying threat of revenge from a female vampire, and a deliciously sinister encounter with Italys reigning royal family of vampires, the Volturi. As Seattle is ravaged by a string of mysterious killings and a malicious vampire continues her quest for revenge, Bella once again finds herself surrounded by danger in Eclipse, the third novel of The Twilight Saga. In the midst of it all, she is forced to choose between her love for Edward and her friendship with Jacob knowing that her decision has the potential to ignite the ageless struggle between vampire and werewolf. With her graduation quickly approaching, Bella has one more decision to make: life or death. But which is which? Vairāk info šeit: http://www.thetwilightsaga.com/ |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 26.11.08 ![]() |
Hmm izlasiju beidzot visas 4 grāmatas.
Ko lai saka- nekad neesmu bijusi vampīru vampīru fane- likās tādi baigie fantāziju tēli, uzpūsti, mačiski utt. Tādēļ šinī grāmatā vampīri man patika, jo likās tik.. reāli. Pielāgoti tam, ka viņi varētu reāli eksistēt. Nu vienīgi tā spīdēšana gaismā man likās nedaudz šizīga. Lai gan ideja par to, ka viņi deg saulē un baidās no krustiem arī liekas dīvaina. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Mani ļooti kaitināja Edvarda un Bellas pašaizliedzība pārākajā pakāpē. Es tiešām lecu pāri tām vietām, kurās viņi mēģināja pārliecināt viens otru, ka viņi paši ir pie visa vainīgi. Tā dzīvē nenotiek! Mēs visi no sākuma vainojam citus. Tas ir reflekss, vēlāk sākam domāt par ko citu. Tas manās acīs nav romantiski. Pirmajām trijām grāmatām man konkrēti nepatika beigas. Tādas pliekanas likās. Vīlos un kā vēl. Otrajā grāmatā sākums bija ideāls. Manā gaumē. Man patīk raudamie gabali(neraudāju, bet emocionāli bija gan). Patika, tas cik vienkārši tika uzrakstīti Bellas pārdzīvojumi- jo tās jūtas jau ir vienkāršas. Esmu lasijusi, ka daudzi saka, ka grāmatā valoda ir pliekana, bet šada tipa grāmatām vaig sarežģītu valodu? Šaubos. Mani saistīja vienkāršā valoda, jo stāsta jau pats par sevi bija vienkārš, ko tur daudz sarežģīt? Bez tam grāmata ir par pusaudžiem un temēta pusaudžu auditorijai, viņi arī vislabāk uztver vienkāršu, bet emocionālu stāstijumu. vislabāk patika pēdējā grāmata- sen nebiju tā smējusies. Jakobs kā tēls mani nesaista, bet viņa domāšana bija uzrakstīta tipiskajā pusaudža domāšanas veidā, kāds viņš bija. Nodaļu nosaukumi bija ideāli. Beigās gan vīlos, jo nevienu nenogalināja un pat nebija īstas cīņas- man prasijās kāda svarīga varoņa nāve. Tiešām. Mani fascinēja Volturi klans- interesanta ideja, un diezgan loģiska. Grāmatā vispār bija daudz interesantu teoriju, man sevišķi patika par vampīriem "veģetāriešiem". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) patīkami, ka kāds popularizē nevardarbību un arī smēķēšana nekur nebija, vēl viens cepums šai grāmatai. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Kopumā: bija patīkami pavadīts brīvaisa laiks no sesijas. Interesanta grāmata, nenožēloju, ka izlasiju. Nav šedevrs, atzīstu, bet izklaide laba (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 05:59 |