![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Stephenie Meyer "Twilight" - "New Moon" - "Eclipse" (IMG:http://www.thetwilightsaga.com/images/10.jpg) (IMG:http://www.thetwilightsaga.com/images/11.jpg) (IMG:http://www.thetwilightsaga.com/images/12.jpg) CITĀTS In Twilight, Bella Swans move to Forks could have been the most boring move she ever made. But when she meets the mysterious and alluring Edward Cullen, her life takes a thrilling and terrifying turn. Up until now, Edward has managed to keep his vampire identity a secret in the small community he lives in, but now nobody is safe, especially Bella. Star-crossed lovers Bella and Edward return in New Moon to find themselves facing new obstacles, including a devastating separation, the mysterious appearance of dangerous wolves roaming the forest in Forks, a terrifying threat of revenge from a female vampire, and a deliciously sinister encounter with Italys reigning royal family of vampires, the Volturi. As Seattle is ravaged by a string of mysterious killings and a malicious vampire continues her quest for revenge, Bella once again finds herself surrounded by danger in Eclipse, the third novel of The Twilight Saga. In the midst of it all, she is forced to choose between her love for Edward and her friendship with Jacob knowing that her decision has the potential to ignite the ageless struggle between vampire and werewolf. With her graduation quickly approaching, Bella has one more decision to make: life or death. But which is which? Vairāk info šeit: http://www.thetwilightsaga.com/ |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 11.01.04 ![]() |
Es ap Ziemassvētkiem aizgāju uz filmu, jo man gribējās redzēt, kas tad ir tā filma, kuras dēļ HP 6. filmu pārcēla par pusgadu (ja vien es kaut ko nejaucu, tad Twilight dēļ to izdarīja). Vienkārši māca ziņkārība.
Pēc filmas noskatīšanās es biju vienkārši sajūsmā. Ne tik ļoti tā mīlasstāsta dēļ, es pat nezinu, kas tieši mani aizrāva, jo jau momentā pēc filmas noskatīšanās es, objektīvi spriežot, sapratu, ka tas ir vienkārši kārtējais spiedzošo meiteņu gabals, aktieris Roberts Patinsons dara savu un pats sižets jau arī tāds diezgan intriģējošs. Es aizgāju mājās un pavadīju viarākas stundas meklējot visu iespējamo par šo filmu internetā. Tad es, protams, uzzināju par autori, par grāmatām, par visu pārējo. Es nekur Latvijas grāmatnīcās nevarēju dabūt šo grāmatu steidzami, un es ļoti gribēju iespējami ātri sākt lasīt, tāpēc es izdarīju šausmīgu lietu un sāku lasīt šīs grāmatas e-book veidā, mierinot sevi ar domu, ka drīz, kad parādīsies grāmatnīcās, nopirkšu un turpināšu lasīt tā. Bet sanāca, ka es 3 nedēļu laikā izlasīju visas grāmatas, tai skaitā tās aptuveni 200 Midnight Sun lappuses, kas pieejamas internetā autores mājaslapā. Par grāmatām - man tā patiešām patika tikai 1. grāmata. 4. patika, jo gribējās zināt, kā tad viss beigsies, un tie grāmatas sižeta pavērsieni bija visai.. emm.. interesanti. Man, godīgi sakot, ļoti nepatika Džeikoba tēls. Vienkārši kaitināja tās nemitīgās sarunas ar Bellu, tie nemitīgie, bērnišķīgie centieni dabūt viņu sev par spīti Edvardam un tam, ka acīmredzami Bella mīlēja Edvardu. Arī Bella ļoti daudz vietās kaitināja ar savu neizlēmību un mīlestību pret Džeikobu, tas bija kaut kā kreisi, lai arī no otras puses kaut kur bija diezgan labi paskaidrots, ka, ja Edvards nebūtu kļuvis par vampīru, viņš jau tagad būtu miris, un tas īstais Bellai būtu Džeikobs. Bet nu tomēr.. Runājot par Renesmee un Džeikobu - es to sapratu vai par to iedomājos jau, manuprāt, tad, kad Bella vēl tikai palika stāvoklī. Tā grāmata vispār bija diezgan paredzama lielākajā daļā lielo sižeta pavērsienu. Bet par Renesmee un Džeikobu - tiešām stulbi, manuprāt. Lai gan piekrītu arī tam, kurš teica, ka citādāk grāmata savā veidā beigtos nelaimīgi, ja Džeikobs neimprintētos nevienā, bet nu labāk būtu viņš to kādā citā Kviluetu meitenē izdarījis vai kādā citā vampīrā, nezinu.. Man laikam vislabāk patika visa Kalenu ģimenīte, galvenokārt Kārlails, Alise, Džaspers un Emets. Tie bija patiesi interesanti tēli. Un, kā jau te kāds minēja, mani arī ļoti ieinteresēja Alises un Džaspera attiecības, tāpat arī Kārlaila un Ezmes - vienkārši fascinēja. Alises un Džaspera gadījumā - gribētos zināt, kā viņi attīstīja savas attiecības, kā Džaspers sarada ar to, ka Alise redz nākotni u.c. Kārlaila gadījumā - kā Ezme tā uzreiz iemīlējās viņā, kad viņa pamodās un saprata, ka ir vampīrs, kā tas viss attīstījās.. Emets vienkārši liekas stilīgs, bet tas droši vien filmas lietekmē, lai arī grāmatā, jo sevišķi ceturtajā, viņa izdarības bija baigi labās. Tāpēc man ļoti patika Midnight sun - jo tur parādījās, kā visa Kalenu ģimenīte reaģēja uz Edvarda iemīlēšanos cilvēkā, kā viņi uzvedās, kā viņi dzīvoja tad.. Tas bija ļoti forši. Lai nu kā, es vienalga ļoti gaidu visas filmas, kas vēl būs. Lai arī es vairs sen neesmu vecumā, kad vajadzētu spiegt par Robertu Pattinsonu, mani tomēr šis aktieris šajā filmā fascinē - viņa tēls ir tik spilgts un interesants. Tāpat arī Alises skaistums un Džaspera īpatnības. Un Kārlails filmā ir vienkārši dievīgs. Nu jā, manas pārdomas.. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 06:34 |