![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Kārto SLIM-us ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.03.06 ![]() |
nu taatad...es vakar domaaju vai atriebties ir slikti vai labi?
Ja nu nodariijums ir liels un tad varbuut labaak paarliecinaaties ka otrs cilveeks sanjem peec nopelniem? Bet ja nu aiziet par taalu... Gan jau liktenis paruupeesies lai otrs cilveeks saprot ko nodariijis?Bet ja nu ne? Varbuut labaak visu piedot un aizmirst? es pati nezinu. bet man ljoti interesee ko juus par to domaajat. P.S. mekleeju un taadu pashu vai liidziigu pavedienu neatradu. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Atriebties ir slikti. Ja cilvēks savas ļaundarības turpina, tad var runāt par pasākumu veikšanu, lai piespiestu viņu tās pārtraukt. Bet ne atriebties. Tas protams neatceļ to, ka atriebties reizēm mēdz būt tīri patīkami (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tieši tā. Tu domāji preventīvos pasākumus? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Tos bieži vien mēdz kļūdaini (iespējams, emociju iespaidā) nodēvēt par atriebību un apvainoties. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Gatavo atskaiti Zemvaldim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 20.11.08 Kur: Arkanara Gotiņtēvs 2012 ![]() |
Tu domāji preventīvos pasākumus? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/huh.gif) Tos bieži vien mēdz kļūdaini (iespējams, emociju iespaidā) nodēvēt par atriebību un apvainoties. Nu kā... varbūt ne pārāk veiksmīgs piemērs, bet ja mēs atriebību vairāk vai mazāk izprotam no sērijas `aci pret aci, zobu pret zobu`, tad cilvēkam, kurš ir nogalinājis Tavus tuviniekus, nebūtu pareizi atbildēt ar to pašu (t.i. nogalināt VIŅA tuviniekus). Tā vietā pareizāk būtu sodīt ar nāvessodu pašu slepkavu, lai viņš vairs nevarētu nogalināt citu cilvēku tuviniekus. Nu vai arī - cilvēku, kurš ar mašīnu dzērumā ir sabraucis citu cilvēku, sakropļojot viņu un padarot par invalīdu, mēs pašu nekropļojam un neinvalidizējam - mēs atņemam viņam automašīnas vadīšanas tiesības un piespriežam cietumsodu... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 17.06.2025 00:28 |