![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Neatkarīgo no tā, vai ticat, vai neticat dažādu mītisku vai maģisku būtņu eksistencei, kuru no tām jūs biedē visvairāk, ar kuru jums nekādā gadījumā negribētos sastapties?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.11.05 Kur: sniegā pie balta akmens, vērodama liesmu sienu ![]() |
kad biju beerns, man müzjiigi bija bail no tä, kas slepjas tumä zem gultas un aiz aizveertäm durviim. (nepaliidzeeja arii tas, ka mums tai laikä tualete bija laukä un, ja tev vajadzeeja, vareeji kaut 3 naktii soljot päri puspagalmam liidz tai.) tam, kas bija zem manas gultas, bija zila äda un gara, kaulaina roka, gariem, tumshiem nagiem. bailees aiz tä es säku piepildiit savu pagulti ar lieläm kasteem (grämatas, rotaljlietas un citi noderiigi siikumi), lai vinjam tur fiziski nebütu vietas.
tagad...man bail no cilveekiem un veel vairäk no tä, ka es ljaushos baileem. täpeec mäacos bailju sajütas vietä sevii dabüt dusmas. labäk dusmoties un ciiniities pretii (vai beegt, ja sanäk), nekä ljauties baileem un panikai. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 21.06.2025 07:54 |