![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Esiet sveicināts, augsti godājamais...
Jutīšos ārkārtīgi pagodināts, ja jūsu gaišība atradīs laiku nākamā gada sveču mēneša zvaigznes dienā, kad visugaišais Sols dāvāja debesij Rīta zvaigzni, apciemot mani mūsu dzimtas pilī, lai kopā ar mani un dažiem tuviem draugiem atzīmētu manu 30 dzimšanas dienu un manas dārgās laulātās draudzenes, viņas augstības hercogienes Viktorijas, vārda svētkus. Dzīru kulminācijā ņemsim zeltītās šķēres, lai pārgrieztu visus mezglus un saites, kas mūs tur. Viņa augstība Džeimss, Telsas hercogs. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.07.05 ![]() |
Spēles idejiskā karte (IMG:http://img34.picoodle.com/img/img34/3/12/18/f_Tejakartem_f6e2601.jpg)
|
|
|
![]()
Raksts
|
|
Uzlauž lāstus Gringotu bankā ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 14.11.03 Kur: Rīga, Olaine Labākā krievu valodas tulkojuma autore ![]() |
Spēles idejiskā karte (IMG:http://img34.picoodle.com/img/img34/3/12/18/f_Tejakartem_f6e2601.jpg) Paldies, alt! es ar forumiem un bildītēm esmu uz "jūs". (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Tas brūnais diegs kontinentam pa vidu ir maģiskā kalnu grēda. Vispār būtu labi, ja jūs izdiomātu savus dzimtu ģerboņus. Augstdzimušajiem parasti tādi bija. Simboli: Solam - zelta saules disks ar stariem. Selēnam - pusmēness aplī. Teai - ap vārpu apvijusies čūska. Par tērpiem. Varat orientēties uz 15-16 gs. Impērijas centralās daļas tērpu un klimata ziņā līdzinās Spānijai, Itālijai. Telsa - Anglijai. Riganda - Francijai. Hilsa - Grieķija, par sultanātu un radžisti, šķiet, viss skaidrs, Zugistāna būtu Azerbaidžāna. Sandona - Ēģipte. Kalta - Vācija. Monanda - Krievija. Grogana - Gruzija, Šota - Ķīna. Irbisai tuvu līdzinieku nav, tuvākais varētu būt Mongolija. Tātad, impērijā ir apmēram 15-16 gs Eiropas mode. Citām valstīm - gadsimti nav tik svarīgi, galvenais - uzsvērt nacionālo kolorītu. Meistari neprasa precīzi atveidot to pašu Tjūdora laiku pilnu parādes tērpu, derēs ikviens viduslaicīga paskata tērps. No otras puses - lūdzu, atsūtiet man tērpa foto vai, ja grasāties šūt - aprakstu. Dāmām, kuras vēlēsies doties l'dzii kungiem medībās, TIKAI uz medību laiku etiķete atļauj ietērpties biksēs un garā apmetnī. Šo rakstu rediģēja Lia'angia: 18.12.2008 21:10 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 12.05.2025 19:32 |