![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 31.01.08 ![]() |
Salut, kurbijkurnieši!
Es pazīstu cilvēku, kurš redz tikai un vienīgi melnbaltus sapņus. Cilvēks nevienu reizi mūžā nav redzējis ne mazāko krāsas plankumu sapnī, diezgan atbaidoši.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/ermm.gif) Vai kādam tā ir? Vai kāds tomēr no kurbijkurniešiem redz melnbaltus sapņus? Dalās pieredzē, varbūt kāds atminēs kko par šo lietu.. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izvēlas zizli pie Olivanda ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 06.11.07 Kur: Starp realitāti un sapņiem! ![]() |
Sapņu krāsa ir atkarīga no notikuma, bieži cilveeki stāsta, ka melnbeltos sapņus labāk atcerēties, bet citi kā otrus
Pats arī esmu redzējis melnbaltus sapņus man tie vairāk saistās ar iepriekšējo dienu: Ja iepriekšējā dienā bij vairāk pārdzīvojumu līdz gulētiešnai tad ir lielāka iespējamība līdzīgas tēmas redzēt arī sapnī un lielāka iespējamība ka būs arī melnbalts Bet arī nesen lasīju ka cilvēki sevi paši var sagrozīt, savas domas un atmiņas t.i. mēs domājam to ko gribam, nevis to ko patiešām domājam bet vienmēr ir arī izņēmumi!! Tā arī ir bijis man, ka esmu redzējis melnbaltu sapni ko pierakstījis!! Bet pēc vairākiem mēnešiem atceros kā krāsainu, jo to smadzenes izkrāso un izmaina!!!! Bet par pārdzīvojumiem tā tas nenoteik un sapņi paliek melni ar baltu! Šo rakstu rediģēja archijs_: 17.12.2008 15:31 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 20.06.2025 14:48 |