![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Lecina seskus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 09.07.04 Kur: Valmiera :D ![]() |
Manuprāt Harija Potera filmas varētu būt garākas! es gribētu lai uzņem visus notikumus kas aprakstīti grāmatā! Man personīgi ir vienalga cik tā filma ir gara! ja nebūtu 1. un 2. un 3. filmās izlaisto notikumu filmas būtu daudz foršākas! Un vēl saka , ka Harija Potera filmas ir garas! 2h un 2,5 h manuprāt tās filmas varētu būt kaut vai 5h stundas garas tikai lai viss ir forši uzņemts un nofilmēts! Kā domājat jūs? (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/cool.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cep speķi Dūdijam ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.08 Kur: Tur kur zāle zaļāka. ![]() |
Patiešām būtu jaukāk, ja filmas būtu garākas.
Bet, protams, būtu forši, ja to rādītu kā seriālu. Filmas uzņēmējiem būtu lielāks piķis, bet vai parasti mirstīgie [domāts cilvēki, kas nelasa Poteru, bet atnāk tikai paskatīties, kā tas notiekas] nākutu un skatītos. Paši padomājat.. Katru nedēļu vilkties uz Plazu, vai Cinemon. Nerunāsim, par tiem, kas nedzīvo Rīga. Viņi [vairāk vai mazāk] atbraucot uz Rīgu grib visu redzēt vienā reizē. Bet vai es nemaldos? Man liekas, ka ceturtajai daļai nebija dvd ar pilno versiju? Vai kaut kā tā? Ja, jā, tad viņi varētu uztaisīt DVD ar pilno grāmatas versiju, un pārdot īstiem HP faniem, kas vēlās redēt visu! Bet es tikai izsaku savu viedokli.! Šo rakstu rediģēja Konstante: 07.12.2008 08:55 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 11.05.2025 06:51 |