![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Bibliotēkas plauktā par citām lietām, lūdzu, nesarunāties!
Vai nu atrodi piemērotāku forumu, vai izmanto kaucekļus.
Sarunas no bibliotēkas plaukta var tik dzēstas bez brīdinājuma!
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 12.12.04 Kur: K-kur pie šūpolēm... vai uz. ![]() |
Ceru, ka neatkārtojos. (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/sad.gif) Atradu pavedienu tikai par šī autora "No kā mēs esam cēlušies".
Vai kāds ir lasījis šīs grāmatas? Cik grāmatas jūs esat lasījuši?(Cik es saprotu "Dievu pilsētas meklējumos" ir izdota 3 grāmatās!) Kādi iespaidi? Man ļo-o-oti patīk šī autora darbi. Visvairāk man ir iepatikusies 2.grāmata ("Harati zelta plāksnes")! Īstenībā visas viņa grāmatas ir ļoti labas (kaut arī esmu izlasījusi tikai divas un lasu trešo)! (IMG:http://www.kurbijkurne.lv/forums/style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Lai nu kā. Īpaši man patika daļa, kurā viņš centās apgalvot, ka tas, ka no kaut kā līdz kaut kam ir 666 km, kaut ko nozīmējot (vai vēl labāk 6666, ko viņš nez kāpēc uzskatīja kā vēl ļaunāku). Nu, padomā, kāda sakritība. Tā ir sagadīšanās, ka mēs lietojam decimālo skaitīšanas sistēmu, un, pat ja var rakāties starp mātes dabas vai senatnes civilizāciju, vienalga, radītajiem objektiem un cilvēka desmit pirkstiem, no kuriem, visticamāk, šī decimālā sistēma arī tika pieņemta, tad kilometri jau ir smieklu vērti jo kā SI sistēmas mērvienība tie pieņemti salīdzinoši nesen, un agrāk attālumus mērīja citādi (BTW, arī mūsdienās mēra arī citādi, tas, ka Muldaševam tuvāki ir kilometri, neko nemaina). Tātad tieši decimālā sistēma, tieši kilometri
jebkādā citādā veidā izsakot, skaitļi būs pilnīgi citādi. Un tas ir tikai viens no piemēriem. Sviesta bija daudz un dikti.
Īpaši tev, Anton Ego un kāds gan viedajam cikliskajam ritējumam un tamlīdzīgām lietām sakars ar cilvēku pašreizējo zinātni un Muldaševa murgiem? (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/laughing.gif) Tas, protams, drīzāk tāds retorisks jautājums. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 01:10 |