![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Atver vēstuli ar SĒRG-u rezultātiem ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.09.06 Dzejnieks 2009 ![]() |
The Asylum Vieta - (IMG:http://www.phuketairportonline.com/images/phuket_airport22.jpg) Iovas lidosta, pieņemšana. Šajā lidostā B. gaidīja 8 konkursantus.Drīzāk jau avantūristus, bet vairāk gan eksperimenta gaļu.Visas liecības par to, ka šāds uzsaukums Internetā bijis, izdzēstas visas liecības par šo cilvēku eksistenci.Un viss pateicoties viņam, neatkārtojamajam B. Taču tā B stāvēja, gaidot .Priekšā bija stends ar uzrakstu - The Asylum.Bija jābūt idiotam, lai nesaprastu mājienu - APSTĀTIES TE. Lidosta bija samērā tukša, un pareizi vien bija, jo ta bija noīrēta īpaši šai dienai.Apkārtējie cilvēki bija tikai statieri.Viss bija veidots pilnīgi perfekti, lai nevienam nerastos aizdomas. PS - N'aciet pie stenda. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cogito ergo sum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 28.02.07 Kur: Divas mājas tālāk Jaukais snīpis ![]() |
Prieks iepazīties. Esmu Penelope. Penelope Vadima. Viņa klusi, bet skaidri noteica. Viņa nemaz nesāka spiest roku vai ko tamlīdzīgu, jo apzināties faktu, ka šis Milo tikko ir izkāp.is no mašīnas, kur sēdejuši vēl sazin cik cilvēki, līdzi nesot lietas ar nenosakāmu ceļu, un grābstījušies nez kur, dzina viņai šermuļus pāri kauliem.
Varētu teikt, ka iet labi. Tāds neliels satraukums. Es ceru, ka viņi ir kārtīgi un tīrīgi tur. Viņa norādīja uz ēku, kur notika rosīb. Ja nē, tad es pazūdu no šejienes. Šo rakstu rediģēja washulis: 27.11.2008 23:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 18.06.2025 13:03 |