![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Gāž podus mikstūrās ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.01.04 ![]() |
Tikai nupat iedomājos, ka salīdzinot ar HP untmldz grāmatām, GP faktiski gandrīz nemaz nav maģijas. Lielie burvji Gendalfs un Sarumans vairāk nodarbojas ar filozofiju, elfi ar dziedniecību, nu varbūt ( Galadriela) ar pareģošanu ūdensbļodā un telepātiju, bet nekas tāds supermaģisks nevienam no tēliem nepiemīt. Pārkaltais zobens tāds pats zobens vien paliek. Shadowfax ir izcils sugas īpatnis, bet nav maģisks. Kur tad noslēpusies maģija iekš GP?
|
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 23.12.03 Kur: tepat vien es esmu... ![]() |
Es skatos, ka daudzi ri pieraduši pie maģijas, kas rada šovu un action...... nevis to, ko piedāvā LOTR...........nezinu man labāk patīk LOTR maģija variants...........variants, kur maģija ir pārkļāta ar trejdeviņiem plīvuriem, kura nav kā eksplozija..........kura nav kaut kas tāds, ko var saprast parastie mirstīgie...........
LOTR........pašam lasītājam nemanot uzdod jautājumu..: "Bet, kas tad tā maģija īsti ir.........????????" Sems esot pie elfien Lothlorien nemitīgi atkārto par elfu maģiju,burvēstībām........tur pretī elfi smīn un saka tur nekādas maģijas nav.......... .........man jāuzdod tas pats jautājums...........KO CILVĒKI IZPROT AR TERMINU MAĢIJA??????????????????........... man jādomā, ka mēs mēdzam par maģiju saukt to, koneizprotam un nespējam atkārtot ar savām zinām un tehnikas sasniegumiem............. To no kā cilvēks baidās un ko neizprot......Viņš mēdz saukt par maģiju........... Man nepatīk fantasy, kur maģija tiek izķidāta un parādīta, kā uz delnas............ Varbūt LOTR tēlu maģija ir pārāk graujoša un vērienīga, lai tā tiktu izmantota taruslajā Middle-Earth pasaulē.........vai neatceraties, to, kas notika reizēs, ka Valāri iejaucās Middle-Earth LIETĀS..........Arda tika būtiski izmainīta un izkropļota............. Varbūt iejaucoties lielai maģijai zemes leitās Arda tiks sagrauta.........tā maģija varbūt ir p;arāk spēcīga šai mazajai, trauslajai zemēitei....... Varbūt brīdī, kad tiks pieleitota lielā maģija pasaulē tiks izjaukts līdzsvars......... Es uzdošu jautājumu vēlreiz............KAS ĪSTI IR MAĢIJA VAI BURVESTĪBAS.........??????????????................. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 16.06.2025 19:48 |