![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
http://bogistina.info/
Saits krievu valodā par sātana izdzīšanu pareizticīgo stilā. Ir arī laikam bildes un video. Dažādi brīnumi un citas lietas. Audio un video liecības par apsēstiem ļaudīm. Ja man jāsaka, tad garīgi slimu cilvēku ārstēšana ar sātana izdzīšanu 21. gadsimtā liekas kaut kā jocīga. Bet, katram savs. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.07 Kur: tavā sirdī ![]() |
CITĀTS Skaidrs, tātad reliģiskie kari ir vajadzīgi attīstībai, tavuprāt. Es tā neteicu. Protams, es priecājos, ka neupurēju cilvēkus kaut kādam pērkonam un citas stulbības, ko darīja senlatvieši. Tas bija domāts tā, ka ja visas tautas jau sensenos laikos būtu dzīvojuši savā stūrīti, tas kavētu attīstību. Pat, ja nebūtu reliģijas un cilvēki gribētu tikt tālāk par savu dzimto vietu, vietēji par to nepriecātos un uzbruktu. Tas bija domāts par laikiem pirms mūsu ēras. Kari aizsākās jau sen. Neatbalstu karus, bet parasti tie notiek kā cīņa par varu nevis reliģiju. CITĀTS Pārejas vecums, ko vecākiem derētu ielāgot. Nu tad tāds jāliek mierā — ja negrib, tad negrib. Nu man prieks, ka zināsi kā rīkoties, kad būsi tēvs (ja, protams, būsi). CITĀTS Daudzi joprojām nav vienisprātis, tieši kas ir krāpšana un kur tā sākas. Nu salaist ar citu meiteni/džeku tā kā būtu krāpšana. CITĀTS Savādi gan, man ir neizprotamas bailes no reliģiskajiem fanātiķiem. Jebkurai reliģijai piederošajiem. Man gan nē. Tāpat arī ne no tādiem fanātiķiem kā tu, jo tu nenoliedzami esi fanātiķis. CITĀTS Tad, iespējams, šis cilvēks tevi mēģina sabaidīt, zinot, kas uz tevi iedarbojas — cilvēki mēdz tā darīt. Uz manis neiedarbojas cilvēku stāstiņi. Man nav bail no ļauno garu apsēstajiem, ja šie man neuzbrūk. Līdz šim nav uzbrukuši, ko tad baidīties. Jā, Elony, ir mums grūti pieturēties pie tēmas, es atzīstu.. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/grin.gif) Es pilnībā piekrītu tavam pēdējajam komentāram. Šo rakstu rediģēja Northona: 11.10.2008 18:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 04:11 |