![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
http://bogistina.info/
Saits krievu valodā par sātana izdzīšanu pareizticīgo stilā. Ir arī laikam bildes un video. Dažādi brīnumi un citas lietas. Audio un video liecības par apsēstiem ļaudīm. Ja man jāsaka, tad garīgi slimu cilvēku ārstēšana ar sātana izdzīšanu 21. gadsimtā liekas kaut kā jocīga. Bet, katram savs. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Tad nebūtu attīstības. Skaidrs, tātad reliģiskie kari ir vajadzīgi attīstībai, tavuprāt. Protams, tas ir savādāk, tad vainīgie ir tie cilvēki, kas to izprovocē, bet es domāju, kad cilvēks pats izdara otram sliktu un bezjebkādiem citu komentāriem jūtas vainīgs. Nevis sirdsapziņa, bet priekšstati, ko ieaudzināja sabiedrība. Gandrīz visi pusaudžu vecumā uz saviem vecākiem kliedz un izturas slikti, pat, ja vecāki ir bijuši mīļi un labi, bet vecāki cieš, jo kuram tad patīk, ka viņu mīlētais bērns tagad pasaka, ka viņam māte un tēvs nav vajadzīgi, lai viņi iet... Pārejas vecums, ko vecākiem derētu ielāgot. Vecāki parasti grib saviem bērniem labu, bet bērni bieži vien tikai nospļaujas par to. Nu tad tāds jāliek mierā ja negrib, tad negrib. Arī, ja, piem., piekrāpj savu otro pusīti Priekšstati, kas ir relatīvi. Daudzi joprojām nav vienisprātis, tieši kas ir krāpšana un kur tā sākas. Varbūt nekomentē to, ko nezini? Manis pēc skrien prom no baznīcām, bet tu to darītu tāpēc, ka tev tas riebjas nevis neizprotamu baiļu dēļ. Tās ir divas atšķirīgas lietas. Savādi gan, man ir neizprotamas bailes no reliģiskajiem fanātiķiem. Jebkurai reliģijai piederošajiem. Es saprotu, ja man to stāstītu kaut kāds, ko es nepazīstu, bet nedomāju, ka cilvēki, ko mēdzu saukt par draugiem mani izdomās pabaidīt ar pašsacerētiem šausmu stāstiņiem. Ja tev cilvēks, kas visu laiku mierīgi sēdējis un klausījies, pēkšņi tev blakus sāk kliegt necilvēcīgā balsī ar izbolītām acīm un kaut ko nesaprotamā valodā murmināt... Tad, iespējams, šis cilvēks tevi mēģina sabaidīt, zinot, kas uz tevi iedarbojas cilvēki mēdz tā darīt. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 04:28 |