![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
http://bogistina.info/
Saits krievu valodā par sātana izdzīšanu pareizticīgo stilā. Ir arī laikam bildes un video. Dažādi brīnumi un citas lietas. Audio un video liecības par apsēstiem ļaudīm. Ja man jāsaka, tad garīgi slimu cilvēku ārstēšana ar sātana izdzīšanu 21. gadsimtā liekas kaut kā jocīga. Bet, katram savs. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Cīnās ar Lankašīras laumiņām ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 04.12.07 Kur: tavā sirdī ![]() |
CITĀTS Iedomājos. Bet tu paklausies Džona Lenona dziesmu Imagine un nopietni padomā. Iedomājies pasauli bez reliģijas un bez nekā, kā dēļ karot un nogalināt. Tad nebūtu attīstības. Ja nebūtu reliģijas cilvēki tāpat kā karojuši visu pasaules eksistēšanu tā karotu, lai iegūtu jaunas zemes. CITĀTS Turklāt, es esmu visai daudz redzējis cilvēkus, kurus sagrauž vainas apziņa būtībā nepamatoti tikai tāpēc, ka kāds cits ir egoists un izraisījis viņos vainas apziņu. Ja kas, es arī visai labi spētu citam tādu izraisīt. Bet upuris pēc tam čakarē savu dzīvi, jo nespēj pasūtīt to, kurš īstenībā ir to pelnījis. Pie reizes tad arī pajautāšu interesanti, kāda iemesla dēļ šis kāds uzbļāva savai mātei? Vai tur nevarēja būt apakšā kaut kāds iemesls, ka viņa pati to izprovocēja? Un, ja atbilde būs jā, tad, iespējams, viņa ir viens no augstāk aprakstītajiem cilvēkiem. Protams, cits gadījums, ja mīlošam vecākam tiek sabļauts bez iemesla, tomēr kaut kā neticās, ka kaut kas šai pasaulē notiek bez iemesla. Protams, tas ir savādāk, tad vainīgie ir tie cilvēki, kas to izprovocē, bet es domāju, kad cilvēks pats izdara otram sliktu un bezjebkādiem citu komentāriem jūtas vainīgs. Gandrīz visi pusaudžu vecumā uz saviem vecākiem kliedz un izturas slikti, pat, ja vecāki ir bijuši mīļi un labi, bet vecāki cieš, jo kuram tad patīk, ka viņu mīlētais bērns tagad pasaka, ka viņam māte un tēvs nav vajadzīgi, lai viņi iet... Vecāki parasti grib saviem bērniem labu, bet bērni bieži vien tikai nospļaujas par to. Tāds vecums, bet tas nav attaisnojums, vienmēr var rīkoties savādāk. Arī, ja, piem., piekrāpj savu otro pusīti- būtu taču jājūtas slikti, ka ir cilvēku, ko mīl piemānījis, nevis mierīgi jāturpina laist pa kreisi un spēlēties ar otra jūtām. CITĀTS Par skriešanu ja man nāksies vēl dažas reizes klausīties tādos murgos kā toreiz vai arī vērot kādus fanātiķus, es arī skriešu prom pat ne no sakramenta, bet arī no baznīcām. Varbūt nekomentē to, ko nezini? Manis pēc skrien prom no baznīcām, bet tu to darītu tāpēc, ka tev tas riebjas nevis neizprotamu baiļu dēļ. Tās ir divas atšķirīgas lietas. CITĀTS Kas attiecas par baismīgu lietu atstāstiem cilvēkiem vienmēr paticis stāstīt cits citam šausmu stāstus. Daži to pat ir darījuši visai labi, un tā ir neatņemama folkloras sastāvdaļa. Ja stāstītāji ir ticīgie, tad attiecīgi par kristīgajām tēmām. Kas tur ir bestiārijā? Protams, visādi velni, dēmoni un ļaunie gari, kā arī nabaga cilvēciņi, caur kuriem viņi darbojas. Es saprotu, ja man to stāstītu kaut kāds, ko es nepazīstu, bet nedomāju, ka cilvēki, ko mēdzu saukt par draugiem mani izdomās pabaidīt ar pašsacerētiem šausmu stāstiņiem. Ja tev cilvēks, kas visu laiku mierīgi sēdējis un klausījies, pēkšņi tev blakus sāk kliegt necilvēcīgā balsī ar izbolītām acīm un kaut ko nesaprotamā valodā murmināt... Nu es nezinu, kā savādāk to izskaidrot. Laikam nākamgad būs pašai jāaiziet paskatīties, kas tur notiek. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 04:29 |