![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
http://bogistina.info/
Saits krievu valodā par sātana izdzīšanu pareizticīgo stilā. Ir arī laikam bildes un video. Dažādi brīnumi un citas lietas. Audio un video liecības par apsēstiem ļaudīm. Ja man jāsaka, tad garīgi slimu cilvēku ārstēšana ar sātana izdzīšanu 21. gadsimtā liekas kaut kā jocīga. Bet, katram savs. |
|
|
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Cep picas ![]() Grupa: Aurori Pievienojās: 25.03.04 Kur: Rīga Foruma maršals 2012 ![]() |
Un to dara tikai baznīcas pārstāvji? Salīdzini cik to daudz dara cilvēki, kam ar baznīcu nav nekāda sakara! vienkārši, ja baznīca kaut ko izdara, tad tam pievērš daudz, daudz lielāku uzmanību. Un tie, kas to dara, to darītu neatkarīgi no amata, ko viņi ieņem, vienkārši tādas tieksmes... Tā kā Baznīca uzmetas par tādu kā paraugu vai vismaz māca citiem, kā dzīvot, tad ir tikai likumsakarīgi no Baznīcas pārstāvjiem sagaidīt to, lai viņi paši uz sava piemēra to arī apstiprina. Pagaidām tas, ko mēs redzam, ir morāles normas nav rakstītas par garīdzniekiem. Vai tiešām? Es nedomāju ar savu galvu? Starp citu pat nekristiešiem ir sirdsapziņa, un viņi apzinās, ka darīt otram pāri nav gluži labi. Bet, ja par uzskatiem, tad ne jau pats cilvēks izdomā, ka kaut kas ir vai nav. Vai nu viņš tic visam, ko saka zinātnieki, vai nu ko baznīca, vai netic vispār nekam, dzīvo mucā. Cik tu mums kategoriska. Vai nu tur, vai arī citur, un bez citiem variantiem. Brīnums, ka tu vispār spēj mācīties kādā izglītības iestādē. Runājot par sirdsapziņu tā tikai traucē. Daudz labāka ir savstarpēja cieņa un apzināšanās, ka tava brīvība beidzas tur (un tikai tur!), kur sākas cita cilvēka brīvība. Nu un, protams, nedarīt citam to, ko pats negribi saņemt. Ir gan! To arī Elony teica ja kas- lielākā daļa Jaunās Derības ir sengrieķu valodā! Man to vēsturē mācīja, ja jau jautā, kur es to rāvu. Skat. izcelto tekstu. Ups, tik tiešām... Tātad, par ļauno garu izdzīšanu un eksorcismiem. Senākos laikos bija daudz liecību, ka kādu ir apsēduši ļaunie gari. Un šos cilvēkus visādi mocīja. Bet lielā daļā gadījumu mūsdienās pēc liecībām tika konstatētas psihisku slimību diagnozes. Citos gadījumos kāds bija kaut ko sarunājis dzērumā. Un to visu ņēma nopietni. Protams, arī uz nīsto kaimiņu varēja norādīt, ka viņš pinas ar nelabo. Būtībā neizskaidrotais (vai tas, kas izskaidrots ar pārdabiskiem spēkiem), saņem zinātnisku skaidrojumu, un lielākā laika posmā tas arī izrādās pareizs. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 04:09 |