![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
http://bogistina.info/
Saits krievu valodā par sātana izdzīšanu pareizticīgo stilā. Ir arī laikam bildes un video. Dažādi brīnumi un citas lietas. Audio un video liecības par apsēstiem ļaudīm. Ja man jāsaka, tad garīgi slimu cilvēku ārstēšana ar sātana izdzīšanu 21. gadsimtā liekas kaut kā jocīga. Bet, katram savs. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Kārto teleportēšanās eksāmenu ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 30.06.04 Labākais GP atdzejotājs 2007 ![]() |
Zinātne attīstās, tāpat kā zināšanas par pasauli. Reiz cilvēki ticēja, ka dzīvo uz plakanas bļodas, virs kuras pakārtas zvaigznītes un saulīte. tieši par to es runāju. cilvēki uzskatīja, ka pasaule ir bļoda, bet izrādījās, ka viņi kļūdās. pašlaik cilvēki cenšas meklēt kaut kādu esamības jēgu, pakļaujot to visdažādākajām reliģijām. kāpēc tev šķiet, ka šie minējumi varētu būt mazāk aplami? un par to atsauci uz garu izdzīšanu bībēlē - es nebūt neuzskatu, ka jēzus nav bijis reāla persona. tomēr arī mūsdienās ir visvisādi garu izdzinēji, no kuriem katrs vēršas pie cita dieva. un tas nostrādā! respektīvi, es tomēr palieku pie tā, ka tur ir vajadzīga kārtīga harizma un pašpārliecinātība no izdzinēja puses un uzticēšanās un pašiedvesma no slimnieka puses. citādāk mums te sanāktu kaut kāds nenormāls monoteisms - garus izdzen katrā sevi cienošā reliģijā, vēršoties pie visiem iespējamajiem dieviem, turklāt katrs no tiem, protams, ir sacījis, ka citi neeksistē. un par to, ka, ja jau evanģēlijos aprakstītie notikumi sakrīt, tā visa ir neapstrīdama patiesība - nu, neesi naiva. pirmkārt jau tur ir nenormāls milzums visādu nelielu atšķirību, kuras norāda, ka tie stāsti ir klejojuši no mutes mutē un beigās pierakstīts kaut kāds puslīdz vidējais aritmētiskais rezultāts. jānis, ja nemaldos, vispār piedzima pārsimt gadu vēlāk un tikai tad, izlasījis visus apokrifus, uzrakstīja savu jēzus biogrāfijas versiju. turklāt, galu galā, bībelē jau ir iekļauta tikai, labākajā gadījumā, simtā daļa no visa, kas ap to laiku šajā sakarā ticis sarakstīts. viss, protams, ir iekļauts apokrifos (no tiem lielākā daļa nez kāpēc vispār nav publiskota), bet kanonizēja tikai četrus evanģēlijus. kaut kā aizdomīgi. kaut gan šitas bija reāli ne par tēmu, es neesmu nekāds brauns un man nav nekas pret džīzasu. pīs. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
tieši par to es runāju. cilvēki uzskatīja, ka pasaule ir bļoda, bet izrādījās, ka viņi kļūdās. pašlaik cilvēki cenšas meklēt kaut kādu esamības jēgu, pakļaujot to visdažādākajām reliģijām. kāpēc tev šķiet, ka šie minējumi varētu būt mazāk aplami? Manuprāt daudz kas ir aplams reliģijās, īpaši ja tas šķiet neloģisks un iet pretrunā ar fizikālās pasaules novērojumiem. Bet es vienkārši norādīju, ka kategoriski apgalvot kaut ko par ļauno garu esamību vai neesamību ir muļķīgi. Nav pierādīta ļauno garu eksistence, bet nav pierādīts, ka viņi arī neeksistē. Nu, par Bībeli ir cita tēma, es to tikai pieminēju tāpēc, ka citi te to pieminēja. Ja par to, tad nesauc mani sieviešu dzimtē, esmu džeks (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/rolleyes_a.gif) . Neesmu naivs un esmu pētījis to, ko dēvē par atšķirībām un nesakritībām. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 04:23 |