![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
http://bogistina.info/
Saits krievu valodā par sātana izdzīšanu pareizticīgo stilā. Ir arī laikam bildes un video. Dažādi brīnumi un citas lietas. Audio un video liecības par apsēstiem ļaudīm. Ja man jāsaka, tad garīgi slimu cilvēku ārstēšana ar sātana izdzīšanu 21. gadsimtā liekas kaut kā jocīga. Bet, katram savs. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Njā... ja mūsdienās dēmoni iemiesotos cilvēkos, tad tādā vidē, kur sabiedrība tic dēmoniem. Kā tajā Krievijas nostūrī. Ja jau cilvēki tic, tad nav jāslēpjas, var papriecāties.
Tiesa, kaut kā apšaubāma liekas tā izdzīšanas lieta tajā video. No bībeles spriežu, ka mūsdienās cilvēkiem vairs nav tādas spējas kā apustuļu laikos - dziedināšana, garu izdzīšana, vismaz no dieva puses. Un tas priesteris liekas pārāk nogrimis aklā ticībā, lai spētu reāli palīdzēt. Bet domāju, ka pat ja dēmonu nav, vecenītes var patiešām noticēt, ka tie viņām ir un attiecīgi uzvesties. Principā nesvarīgi. Doma tāda - lai arī es pats ticu dēmonu eskistencei - izdzīšanai, ka ekcorsists pieiet un izdzen - ne. Cilvēkam daudz un smagi jāstrādā, lai atbrīvotos no dēmoniem. Roviela, Northona runāja no kristietiskā viedokļa - āfrikas burvji un šamaņi jau savu spēku var smelties tikai no dēmoniem. Un līdz ar to viņu garu izdzīšanai ir maz efekta. |
|
|
![]()
Raksts
|
|
Zintniece ![]() Grupa: Noslēpumu nodaļa Pievienojās: 03.11.03 Kur: te un tagad Dzīvā enciklopēdija ![]() |
Roviela, Northona runāja no kristietiskā viedokļa - āfrikas burvji un šamaņi jau savu spēku var smelties tikai no dēmoniem. Un līdz ar to viņu garu izdzīšanai ir maz efekta. Jā, es jau sapratu. Tāpēc sekoja mans paskaidrojums par budistu lamām. No kristīgā viedokļa tiešām pareizi ir tā, kā viņa saka. Sliktums tas, ka man patīk lietas apskatīt no plašāka viedokļa, neaprobežojoties tikai ar kristietību.Starp citu, Āfrikas burvjiem garu izdzīšanas rituāli sanāk daudz vēl iespaidīgāki pēc paskata. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) Ieteicamā literatūra - H.Raits "Burvestību liecinieks". Dokumentāls stāsts, ceļojuma piezīmes. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 04:29 |