![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
Pirms iesūti rakstu, pārliecinies, ka tu tajā:
1) neesi lamājies;
2) personīgi neaizvaino citus diskusijas dalībniekus;
3) neatkārto jau iepriekš rakstīto;
4) izsakies par pavedienā apskatīto tematu;
5) izsaki savu viedokli, bet necenties to uzspiest citiem.
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Krāmē plauktos Izgaistošās izgaišanas grāmatas ![]() Grupa: Dienas Pareģis Pievienojās: 29.07.03 Kur: Rīga Dienas Pareģis 2009 ![]() |
http://bogistina.info/
Saits krievu valodā par sātana izdzīšanu pareizticīgo stilā. Ir arī laikam bildes un video. Dažādi brīnumi un citas lietas. Audio un video liecības par apsēstiem ļaudīm. Ja man jāsaka, tad garīgi slimu cilvēku ārstēšana ar sātana izdzīšanu 21. gadsimtā liekas kaut kā jocīga. Bet, katram savs. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Sātana advokāts ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 08.11.06 Ziedoņa māceklis ![]() |
Žēl, ka tu tā nedarīji. Es arī toreiz biju, jo uz Jēkaba katedrāli eju bieži, man būtu bijis interesanti paskatīties. Tas, ka mācītājs teica, ka dziesmu svētki ir skaisti, bet, ka daudziem cilvēkiem gribas atgriezties pie senlatviešu ticības un uzvesties stulbi (tā jau viņš neteica, bet es neatceros kā teica) nenozīmē, ka nolikti tika Dziesmu svētki, bet pagānu paražas. Senie latvieši (tolaik gan viņus vēl par latviešiem nesauca) arī upurēja cilvēkus saviem dieviem, kas, pēc manām domām, ir šausmīgi- upurēt cilvēku. Dziedot jauko dziesmiņu "Saule, Pērkons , Daugava" vismaz es arī to domāju, kad dziedu. Zinu, ka daudziem kristiešiem ir pretenzijas dziedāt, ka Pērkons ir viņu tēvs, bet man nav. Es novirzījos no tēmas, vispār jau runa bija par dēmonu eksistēšanu. A kādam tā dievkalpojuma ieraksts nav? Burvīgi dzirdēt šādus atšķirīgus viedokļus, esmu vienkārši sajūsmā. *Sirmgalvis iekārtojas ērtāk dīvānā un turpina ar interesi vērot šo diskusiju, pie sevis dungojot "Pērkons, velnu spērējs, — TAS mūsu tēvs" * Par pavediena tēmu — lielos vilcienos piekrītu Rovielai. Zin, ir tāda parādībā kā placebo efekts — tas viss ir paša slimnieka galvā. Man personīgi tas liek aizdomāties par cilvēka smadzeņu potenciālu. Šo rakstu rediģēja Antaress: 03.10.2008 18:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 04.05.2025 04:14 |