![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Knakts autobusa konduktors ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 02.03.06 ![]() |
Ienāca prātā izveidot šo pavedienu, jo šeit taču ir tik daudz un dažādu interesantu lomu spēļu!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/happy.gif)
Un tāpēc jautāšu jums mīļie, spēlētāji...un arī spēļu GM... Kur jūs gūstat idejas janu LS izvaidošanai? Kā rodas idejas piedzīvojumiem un dažādie pārbaudījumiem? Šeit var izklāstīt arī kādu interesantu ideju, kura vai nu top vai arī nākotnē var realizēties. Nu tad lūdzu! Varbūt tiešām varam padalīties, kur slēpjas jūsu LS pirmssakumi. |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Alveus anima ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 18.05.07 Kur: Aiz maskas HP eksperts 2008 ![]() |
Es arī būtu ar mieru paspēlēt SW. Lai gan, ja tā parādīsies šeit, tad pierādīs, ka SW forums tiešām ir miris... bet tā ir cita tēma. (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Bet esmu par. *sagatavo gaismas zobenu, vienalga kādā krāsā* Stapr citu, man jau labu laiku ir ideja spēlei pēc Sardžu motīvem. Nu, Nakts Sardze, Dienas sardze un pārējās. Nu, Citādie, Gaišie un Tumšie. Tiesa, kas tāds var īstenoties tikai tad, kad būs cauri viena no manām pašreizējām spēlēm, bet jautāju jau laicīgi, vai būs, kas to gribēs. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 03.05.2025 18:08 |