![]() |
Laipni lūdzam, viesi ( Pieteikties | Reģistrēties )
![]() |
![]() ![]()
Raksts
|
|
Izrāda pirmās maģijas pazīmes ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 25.08.08 Kur: Uz kresla ^^ ![]() |
Kuras jums no Kalambola komandam patik visslabak? Slīdenis, Kraukļnags, Elšpūtis, Grifidors. Pamatojiet kaapec!!! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif)
Man Patik piemeram Grifidors! Jo tajos piedalas mani nu miljakie HP varonji! (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/smile.gif) (IMG:style_emoticons/kurb_gaiss/wub.gif) |
|
|
![]() |
![]()
Raksts
|
|
Attīsta savu iekšējo Aci ![]() ![]() ![]() Grupa: Biedri Pievienojās: 27.10.05 ![]() |
Es visu laiku esmu jutusi līdzi grifidoriem. Laikam jau tāpēc, ka tie grāmatās tika vairāk izcelti un kopš pati esmu grifidoros IC, man viņi ir bijuši sirdij vēl tuvāki.
Manuprāt Slīdeņi grāmatās tika atspoguļoti kā nedaudz aprobežoti, kas nedaudz nesakrita ar manu pārliecību par cilvēkiem, tādēļ tā patiesi viņiem just līdzi neizdevās. Un Kraukļnagi, Elšpūši, par tiem pietrūka informācijas. Un man ir tā - lai kāda sporta veida komanda patiktu, par konkrēto komandu irvismaz jāuzzin vairāk par pieciem faktiem |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi versija | Pašlaik ir: 24.06.2025 15:24 |